Alec Baldwin este dat în judecată de familia femeii pe care a ucis-o accidental pe platourile de filmare: ”În mâna lui a fost arma!”

16 februarie, 2022
1 fotojet 19 jpg jpeg

Se adună nori negri în viaţa actorului. Avocaţii familiei Halynei Hutchins au intentat marţi proces împotriva lui Alec Baldwin pentru omor prin imprudenţă.

În acelaşi timp, tragicul eveniment a fost reconstituit. Este vorba de un video realizat pe calculator, care îţi dă fiori reci. Filmarea foloseşte imaginile reale ale celor prezenţi în fatidica zi când cineasta Halyna Hutchins şi-a pierdut viaţa pe platourile de filmare ale producţiei ”Rust”.

Se poate vedea momentul în care se presupune că starul de la Hollywood a apăsat pe trăgaciul unei arme care trebuia să fie de recuzită.

Brian Panish, avocatul familiei Hutchins a motivat acţiunea la o conferinţă de presă din Los Angeles: ”Sunt mulţi vinovaţi, dar dl Baldwin este cel care a ţinut arma. Dacă nu trăgea, victima nu murea.”

Hutchins a fost împuşcată şi a murit pe 21 octombrie în timp ce se pregătea pentru o scenă la ferma Bonanza Creek de lângă Santa Fe, New Mexico.

Baldwin, starul din film, ţinea arma când a tras, deşi a declarat că nu a apăsat pe trăgaci. Hutchins a fost împuşcată în piept, iar glonţul l-a lovit în umăr şi pe regizorul Joel Souza. Hutchins a fost transportată la spital în Albuquerque, unde a murit. Căsătorită cu Matthew Hutchins, cei doi au un fiu de 9 ani.

Documentele depuse în instanţă susţin, de asemenea, că Baldwin a încălcat numeroase reguli de manipulare în siguranţă a armelor de foc. De asemenea, acestea sugerează că Baldwin a comis descărcarea neglijentă a unei arme, „care este o infracţiune penală în statul New Mexico”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg