Alec Baldwin îşi face nunta într-un loc inedit 

14 iunie, 2012

Faimosul actor nu crede într-o logodnă îndelungată, motiv pentru care a hotărât să se însoare la sfârşitul lunii acesteia. Însă locaţia este cu totul specială!

Faimosul actor nu crede într-o logodnă îndelungată, motiv pentru care a hotărât să se însoare la sfârşitul lunii acesteia. Însă locaţia este cu totul specială!

Alec şi logodnica sa, Hilaria Thomas, se vor căsători pen 30 iunie, iar ceremonia va avea loc în catedrala St. Patrick din New York. De ce e deosebită această biserică? Acolo a filmat Francis Ford Coppola scena botezului din „Naşul”, când renunţarea la Satan a personajului interpretat de al Pacino a fost întreruptă de masacrul duşmanilor familiei Corleone.

„N-a fost o decizie luată peste noapte. A fost îndelung planificat momentul”, declară o sursă. Iar, în ceea ce priveşte extinderea familiei sale, actorul care are o fiică de 16 ani, provenită din mariajul cu Kim Basinger, nu spune „Nu!”. „Dacă m-am gândit dacă vreau sau nu mai mulţi copii? A, bineînţeles că da! Ar fi minunat, ar fi fantastic!”Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg