Alec Baldwin nu se stăpâneşte deloc. A ajuns în arest

3 noiembrie, 2018
1 hepta 2836005 jpg jpeg

Îndrăgitul actor a fost întotdeauna un răzvrătit, iar acum a comis-o din nou. Uite de ce este acuzat acum.

Alec Baldwin şi-a dobândit renumele de persoană turbulentă, după ce a avut mai multe altercaţii în public. De data aceasta, el a ajuns în arestul poliţiei new-yorkeze, după ce a băgat în spital un bărbat de 49 de ani după un scandal pentru un loc de parcare.

Incidentul a avut loc la 1.30 p.m., în apropierea casei lui Alec Baldwin din cartierul Manhattan. La audieri, Baldwin le-a spus poliţiştilor că un membru al familiei sale îi ţinea liber un loc de parcare când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa. Actorul a fost eliberat la ora 4 p.m., dar va fi rechemat în instanţă, din 26 noiembrie.

Jurnaliştii strânşi în faţa secţiei din Greenwich Village au vrut să obţină declaraţii de la el, reprezentatul celor de la "The Post" întrebându-l chiar cum de nu-şi permite, la banii lui, să-şi ia un garaj. Alec Baldwin, însă, s-a abţinut să le răspundă.

Mai târziu, însă, a dat o declaraţie pe Twitter: "În mod normal, n-aş comenta la o asemenea relatare extraordinar de denaturată. Totuşi, afirmaţia că am lovit pe cineva cu pumnul pentru un loc de parcare este falsă. Şi am vrut să se consemneze acest lucru. Observ că a devenit un adevărat sport să arăţi pe cineva cu degetul pentru cât mai multe lucruri negative".

image

Nu este prima oară când actorul de 60 de ani are probleme cu legea, din cauza temperamentului coleric - punctul comun pe care-l are, vrea, nu vrea, cu cel pe care îl interpretează acum cu atâta ironie la "Saturday Night Live", preşedintele Donald Trump.

În 2014 a fost arestat pentru că a înjurat poliţiştii care l-au oprit pentru că mergea cu bicicleta pe sens interzis. Iar la începutul anilor 90 a fost achitat, după ce a lovit un fotograf.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg