Alec Baldwin, tată a patra oară. Vezi cum şi-a numit copilul!

13 septembrie, 2016
Daily Instagram Posts jpeg

Alec şi Hilaria sunt mai fericiţi ca oricând! Cel mai mic membru al familiei lor a venit pe lume perfect sănătos, ieri, într-o clinică din New York, sub îndrumarea unor medici iscusiţi care s-au asigurat ca atât mama, cât şi bebeluşul, să treacă cu bine peste momentele tensionate.

Alec Baldwin alături de primii doi copii ai săi şi-ai soţiei Hilaria, Rafael şi Carmen.

Recuperându-se rapid după naştere, Hilaria a şi postat pe reţelele de socializare o primă imagine cu mezinul familiei, asigurându-şi fanii cu micuţul, al doilea băiat al cuplului, este perfect sănătos.

Mezinul familiei, micuţul Leonardo

Cu aceastp ocazie, soţia celebrul actor a dezvăluit şi numele bebeluşului. ”Suntem încântaţi să vă facem cunoştinţă cu noul nostru bebeluş, Leonardo Angel Charles Baldwin. Ziua în care l-am adus pe lume a fost una cu adevărat specială”, a scris Hilaria în dreptul fotografiei respective, ce ne-o arată pe vedetă pe patul de spital cu micuţul Leonardo în braţe.

La puţin timp de la anunţul Hilariei şi Alec a postat pe o reţea de socializare faptul că a devenit tată pentru a patra oară, dându-le fanilor internauţi şi detalii despre naşterea micuţului Leonardo. ”Leonardo Angel Charles, septembrie 12, ora 18:51, New York”, este mesajul postat de actor.

[caption id="attachment_392345" align="alignnone" width="640"] Alec şi Ireland, fiica cea mare, care provine din mariajul cu Kim Basinger[/caption]

image

Amintim că acesta este al treilea copil al lui Alec cu soţia Hilaria, cei doi mai având o fetiţă pe nume Carmen, în vârstă de trei ani, şi un băieţel de un an, pe nume Rafael. Alec, însă, mai are o fată, pe nume Ireland, ce provine din mariajul cu Kim Basinger.

foto: Instagram, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg