Alegem buretele sau pensula pentru a aplica fondul de ten: care este varianta mai bună?

17 martie, 2022
1 pensula jpg jpeg

Aplicarea fondului de ten este un pas foarte important pentru ca rezultatul machiajului să fie perfect. Cu toate acestea, unii oameni preferă să aplice produsul în moduri diferite, folosind o pensulă de machiaj pentru fond de ten sau un burete special.

Există însă îndoieli cu privire la instrumentul ideal, mai ales că există atâtea variante. De exemplu, multe persoane preferă să aplice fondul de ten cu degetul. În cele mai multe cazuri, însă, majoritatea aleg între o pensulă pentru machiaj şi un burete.

Ştii care este cel mai bun mod de a aplica fondul de ten? Iată un avertisment în avans: nu există bine şi rău, ci doar ceea ce este potrivit pentru tine. În această postare, am adunat câteva sfaturi pentru a şti dacă buretele sau pensula pentru fond de ten este instrumentul perfect pentru machiajul tău.

Buretele şi avantajele sale

Bureţii (în special în formă de picătură) sunt opţiuni grozave pentru cei care doresc să ajungă în toate punctele feţei, chiar şi în cele mai dificile colţuri. Cea mai bună opţiune este dacă este fabricat din latex, pentru că atunci va absorbi mai puţină bază, ceea ce evită risipa de produs. Unul dintre avantajele sale este pentru cei care doresc să realizeze conturul feţei. Buretele este grozav pentru întinderea fondurilor de ten mai închise ca şi nuanţă pentru a contura pomeţii şi mandibula, iar rezultatul va fi un aspect bine definit. Dacă utilizaţi buretele umed, finisajul va fi şi mai bun. Acest sfat facilitează şi aplicarea fondurilor de ten mai cremoase şi mai groase.

Pensula pentru fond de ten şi avantajele sale

Pensulele pentru fond de ten sunt potrivite pentru produse mai fluide sau pudrate. Caracteristica sa principală este distribuţia puternică a produsului pe suprafaţa pielii. Totuşi, alegerea tipului de pensulă pentru fond de ten poate fi o dilemă, nu-i aşa? Cei care au dificultăţi în a ajunge în toate punctele feţei pot opta pentru pensula de fond de ten în formă ovală, deoarece acopera perfect şi se adaptează curburilor feţei.

Peria cu vârf drept permite utilizarea mai multor produse, ceea ce este uimitor pentru oricine doreşte să acopere petele. Oricare ar fi modelul de pensulă pentru fondul de ten, sfatul principal este să întinzi produsul din interior spre exterior, mizând pe mişcări circulare. Udă pensula puţin câte puţin şi începe aplicarea pe frunte. Se aplică apoi pe nas şi după pe obraji. Pensula este ceva mai greu de stăpânit faţă de burete şi trebuie să cunoşti tehnica pentru a obţine un rezultat fără defecte. La început, persoanele care nu ştiu cum să utilizeze o pensulă pentru fondul de ten, îşi pot crea dâre sau urme de pensulă şi se pot frustra. Durează puţin până te obişnuieşti cu o pensula pentru fondul de ten.

Pentru un finisaj impecabil

Alegerea instrumentului depinde de tipul de finisaj dorit. Intenţia ta este o acoperire uşoară şi o culoare uniformă? Sau vrei să ascunzi cât mai mult unele imperfecţiuni ale pielii? Pentru o acoperire mai subţire şi mai naturală, puteţi folosi un burete drop (drop sponge) sau beauty blender. Serveşte la eliminarea excesului de fond de ten, lăsând acoperirea mai uşoară. Orice burete de machiaj trebuie spălat des, iar, spre deosebire de o pensula pentru machiaj, trebuie schimbat mult mai des din motive de igienă. Tenul este foarte sensibil şi nu trebuie să îl expuneţi la mai multe impurităţi.

Pentru o acoperire puternică şi pete ascunse la maxim, pensula pentru fond de ten este cea mai potrivită. Păstraţi întotdeauna pensula curată după utilizare. Spălarea pensulelor le extinde durabilitatea şi sunt mult mai igienice astfel. Pot fi spălate foarte uşor, chiar şi după fiecare utilizare.

Foloseşte-ţi degetele pentru a aplica BB Cream sau crema de protecţie solară. Ele favorizează creşterea uleiului şi chiar îngreunează fixarea produselor pe faţă. Chiar şi pentru aplicarea cremelor hidratante este esenţial ca mâinile să fie curate şi fără reziduuri.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg