Alessandra Stoicescu, o lady in red spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția

29 august, 2024

În această perioadă, lumea bună a cinema-ului european își dă întâlnire la Veneția. Printre norocoșii spectatori se află și gazda „Observatorului”, care a ajuns în Lagună la brațul soțului ei.

Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu la Festivalul de Film de la Venetia   FOTO Instagram (1) jpg

Ce poate fi mai romantic decât o vacanță în doi la Veneția? O vacanță în doi în timp ce se desfășoară Festivalul de Film de la Veneția. E ceea ce probabil și-au spus și Alessandra Stoicescu și soțul său, Sergiu Constantinescu, care își încheie vacanța de vară în cel mai spectaculos mod posibil.

Și spunem asta nu doar pentru că Veneția în sine este fermecătoare, cu toate priveliștile sale minunate și cu toată istoria sa copleșitoare, ci și pentru că zilele acestea este punctul terminus al glamour-ului italian, cu mai toate divele ecranului european ajungând pe covorul roșu al celui mai vechi festival de film din lume - Cinematografica della Biennale di Venezia.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au ajuns încă de ieri în Lagună, de unde au postat deja câteva cadre pe Story de pe barcă, pentru ca, mai pe seară, îmbrăcați în ținute de ocazie, să participe la seara de gală.

Gazda „Observatorului” de la Antena 1 a ales, pentru o asemenea serată, o rochie roșie de la Maria Lucia Hohan, care și-a imaginat-o probabil într-o ipostază de lady in red. Și cum altfel, de vreme ce roșul este culoarea simbol a Veneției?!

„Trăiesc momente unice la deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Veneția, cel mai vechi festival de film din lume, în cel mai frumos oraș din țara definită de artă, stil, arhitectură, delicii culinare, modă și... la dolce vita. E o atmosferă fantastică, glam, iar eu mă simt minunat în rochia roșie creată de designerul român Maria Lucia Hohan, pe care nu o puteam combina decât cu pantofii unui creator italian, Casa Dei. Cum altfel aș fi putut onora mai bine în acest context țara de unde vin și țara în care sunt?”, ne-a transmis via Instagram Alessandra Stoicescu, care și-a accesorizat ținuta pe corset cu sandale și cluth argintii.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg