Alessandra Stoicescu, prima vacanţă cu fiica ei. Sara a împlinit cinci luni

27 ianuarie, 2020
5 74492764 1249264231926763 619673277261938688 o jpg jpeg

Alessandra Stoicescu şi soţul ei, Segiu Constantinescu, se pregătesc pentru primul zbor alături de fetiţa lor. Micuţa Sara a împlinit cinci luni şi este pur şi simplu superbă.

"Plecăm în prima vacanţă prin lume cu Sara. Cu grijile fireşti, am făcut ce cred că e obligatoriu când cel mai important este să-i fie bine puiului tău: documentare şi sfaturi de la medici şi specialişti. Am ales un zbor într-un interval în care Sara doarme şi care îi permite să mănănce la decolare şi aterizare. Deşi nu era încă obligatoriu, are locul ei în avion ca să putem instala scoica în care este obişnuită să doarmă când călătoreşte şi în care este şi protejată mai bine decât în braţe. Pentru asta m-am sfătuit cu prietena mea, medicul Alice Mitu care a creat comunitatea "Siguranţă auto pentru copii", unde poţi afla de ce e obligatoriu să ţii copilul în scaun în maşină şi care dispozitiv e compatibil cu maşina ta. Căruciorul pentru călătorii l-am ales tot împreună”, a scris Alessandra pe un cont de socializare.

7 fiica alessandrei stoicescu 2 jpg jpeg

Cei trei sunt de nedespărţit chiar şi în călătorii. “De la început noi am vrut să stăm noi doi cu ea, eu şi Sergiu lucrăm împreună în trust şi în felul acesta am putut să ne armonizăm programul. Eu am stat acasă, el a lucrat. Dar îndată ce putea, eram împreună cu Sara, făceam totul împreună, mai puţin alăptatul, evident. Nu cred că o să avem nevoie de ajutor susţinut, sigur că vor fi momente în care vom avea nevoie şi este o asistentă de pediatrie care poate să vină să ne ajute, dar sunt convinsă că ne putem descurca singuri şi aşa a fost planul de la început.

La două săptămâni am plecat la Predeal, apoi o săptămână la mare, la locuinţele unor prieteni, pentru că aşa e mai simplu. Când pleci cu copil mic, pleci cu jumătate de casă, trebuie să ai de toate: şi pătuţul ei, şi baby nestul, şi biberoanele pentru supliment, absolut tot ce e nevoie. Nu e simplu, dar din momentul în care ne-am bucurat de această binecuvântare, am ştiut că vrem să fim alături de ea peste tot. Şi să ştii, copiii care sunt luaţi de părinţi cu ei în toate vacanţele, devin şi mult mai liniştiţi, pentru că nu au sentimentul că-s abandonaţi, că se întâmplă ceva fabulos fără ei, şi nu dezvoltă sentimente de frustrare”, mărturisea vedeta Antenei 3 pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg