Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au fost eliminaţi de la "Asia Express" chiar înainte de marea finală

15 aprilie, 2020
5 alex abagiu si radu eliminati de la asia express 3 jpg jpeg

Cursa a fost strânsă la Asia Express! În competiţia pentru ultima şansă, în lupta pentru un loc în marea finală, Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ s-au clasat pe ultimul loc şi au fost eliminaţi.

Marea finală de la Asia Express se apropie cu paşi repezi, pe 22 aprilie vom afla ce echipă pleacă acasă cu marele premiu în valoare se 30.000 de euro. Până atunci, echipele finaliste mai au de trecut probe dificile, care le vor pune toate abilităţile la încercare. Trei echipe au intrat din nou în cursa pentru ultima şansă: Adda şi Cătălin Rizea, Speak şi Ştefania şi Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ.

Au avut de bifat multe probe, au făcut autostopul în repetate rânduri şi au alergat prin ploaie ca niciodată. Din păcate, echipa formată din Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ a ajuns pe ultimul loc. Nu au fost suficient de rapizi, iar competiţia a luat final pentru ei.

7 alex abagiu si radu eliminati de la asia express 2 jpg jpeg

În marea finală de la Asia Express trei echipe vor concura: Răzvan Fodor şi Sorin Bontea, Speak şi Ştefania, Adda şi Cătălin Rizea.

Alex Abagiu, primele declaraţii după eliminarea de la Asia Express 

"Şi uite aşa s-a încheiat ceea ce a însemnat @asiaexpressromania pentru noi: cu zâmbetul pe buze, cum am încercat să fim tot sezonul. Nu aş fi crezut niciodată că o să rezistăm atât de mult şi oricât de pregătit am crezut că sunt, am fost surprins în fiecare zi. La capăt de drum sunt recunoscător: recunoscător că am avut această oportunitate, recunoscător lui @raduno că mi-a fost camarad în această călătorie şi recunoscător vouă că v-aţi uitat săptămâna de săptămâna!

Dar mai ales cele mai mari mulţumiri le am pentru întreagă echipa care nu se vede, cei din spatele camerelor, ei sunt adevăraţii performeri ai acestei competiţii!", este mesajul transmis de Alex Abagiu după ce s-a aflat de eliminarea de la Asia Express. Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}