Alex Ciucu îl îmbracă pe Gigi Becali

23 august, 2011

Designerul de vestimentaţie masculină Alexandru Ciucu i-a creat patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea şi a Alinei Vidican, cărora finanţatorul clubului Steaua Bucureşti le va fi naş.

Designerul de vestimentaţie masculină Alexandru Ciucu i-a creat patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea şi a Alinei Vidican, cărora finanţatorul clubului Steaua Bucureşti le va fi naş.

Nimic nu-i prea mult pentru o nuntă cu ştaif, crede Gigi Becali, care-şi doreşte să fie un naş elegant la căsătoria lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Astfel, finanţatorul clubului Steaua Bucureşti şi-a comandat pentru duminică patru costume la cunoscutul designer Alexandru Ciucu.

Acesta i-a creat patru ţinute, din materiale de foarte bună calitate, cu o croială cât mai pe corp, conform cerinţelor lui Becali, dar, în acelaşi timp, care să ofere şi dinamism, având în vedere că omul de afaceri obişnuieşte să danseze în timpul acestui tip de eveniment.

„I-am creat naşului George Becali pentru nunta lui Cristi Borcea patru ţinute pe care le va purta în funcţie de cele mai importante momente ale evenimentului. Din cele patru ţinute, două sunt costume, unul alb şi unul negru, ambele cu dungi, iar celelalte două sunt compuse din sacou de brocart de mătase şi pantalon de mătase, de asemenea în cele două culori de mai sus. Pentru toate cele patru ţinute am pregătit câte o vestă. Croiala este cea care ne-a dat cea mai mare bătaie de cap, pentru că a trebuit să lucrăm costumele cât mai pe corp, ăsta fiind stilul agreat de domnul Becali, dar în acelaşi timp să şi găsim o soluţie pentru a-i oferi posibilitatea unor mişcări ample, atât de caracteristice lui“, a spus Alexandru Ciucu.

„Pentru fiecare ţinută am creat special câte un model de cămaşă cu plise şi butoni şi câte o pereche de pantofi din piele de crocodil. Nu am văzut costumul lui Cristi Borcea, dar vă asigur că George Becali a fost foarte grijuliu în alegerea ţinutelor, iar eu mă bucur să văd că eterna rivalitate Steaua - Dinamo se manifestă şi plăcut în domeniul eleganţei vestimentare“, a mai spus Alexandru Ciucu.

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique