Alex Ciucu şi-a lansat calendarul în prezenţa Principesei Margareta

5 decembrie, 2012
alexandru ciucu principesa margareta alin petrache jpeg

Mult aşteptatul calendar 2013, realizat de couturierul Casei Regale şi ai cărui protagonişti sunt rugbiştii din lotul naţional al României, a fost lansat cu fast ieri, la Athenée Palace Hilton.

Mult aşteptatul calendar 2013, realizat de couturierul Casei Regale şi ai cărui protagonişti sunt rugbiştii din lotul naţional al României, a fost lansat cu fast ieri, la Athenée Palace Hilton.

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare a României Margareta, Alexandru Ciucu şi-a prezentat cel mai recent proiect, respectiv calendarul oficial 2013, care îi are ca protagonişti pe membrii echipei naţionale de rugby.

Evenimentul a avut loc în salonul Le Diplomate al hotelului Athenée Palace Hilton şi a fost prezentat de soţia designerului, Alina Sorescu.

image

Invitaţii au asistat la o prezentare de modă mai puţin obişnuită, pentru care sportivii n-au îmbrăcat fracurile cu care au pozat în calendar, ci echipamentul sportiv, pentru a expune cele două ipostaze contrastante: pe scenă s-au prezentat aşa cum intră pe terenul de joc, iar pe terenul de joc, la şedinţa foto, au intrat în costume elegante de ceremonie.

image

Alexandru Ciucu a primit din partea echipei şi a preşedintelui FRR un echipament sportiv inscripţionat cu numele Ciucu şi numărul 1, precum şi un balon de joc personalizat cu semnăturile tuturor membrilor echipei.

image

Momentul prezentării sportivilor a fost urmat de un recital al adolescenţilor care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat în urma vânzării calendarului oficial Alexandru Ciucu.

image

La finalul recitalului, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a urcat pe scenă pentru a mulţumi organizatorilor pentru intenţia lăudabilă de-a ajuta copiii talentaţi, apreciind calitatea produsului, precum şi inedita asociere între sportul de performanţă şi stilul vestimentar masculin.

image

Totodată, şi Alteţa Sa a primit din partea iniţiatorilor proiectului un balon personalizat cu semnăturile tuturor componenţilor lotului naţional de rugby.

Furnizorul oficial al Casei Regale a avut onoarea să aibă alături, nume cunoscute precum Alin Petrache (Preşedinte Federaţia Română de Rugby), Marius Urzică, Ovidiu Ioaniţoaia, Doina Melinte, Dana Săvuică, Mirela Stelea, designerul de bijuterii Mădălina Flusberg, Mihaela Drafta, Geanina Ilieş, Irina Deleanu (Preşedinte Federaţia Română de Gimnastică Ritmică), Constantin Iosef, Laurent Tourette, Irina Cordoneanu, Giulia Nahmany, Thea Haimovitz, Ruxandra Dragomir (Preşedinte Federaţia Română de Tenis), precum şi reprezentanţi a peste 20 de posturi TV, reviste şi ziare mondene şi de sport.

image

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg