Alex Rodriguez, nostalgic după J Lo. Fostul iubit a vorbit în premieră despre relația lor, de la despărțirea din 2021

3 octombrie, 2022
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg

Vara lui 2020 a fost ultima pe care cuplul A-Rod – J Lo au petrecut-o împreună. În 2021, ea era deja într-o relație asumată cu actualul soț, Ben Affleck.

Probabil măcinat de orgoliul rănit și de dorul artistei, Rodriguez a mers o perioadă pe urmele ei. A închiriat o casă în Hamptons chiar lângă reședința divei, a mers în Italia și a închiriat un iaht, în aceeași perioadă în care cuplul Beniffer făcea exact același lucru, a mers după ea în aceeași perioadă la Saint Tropez și la Monaco, însă nimic. Diva nu s-a mai întors din drum niciodată.

În aprilie 2021 J Lo a rupt logodna cu Rodriguez, pe fondul zvonurilor că acesta o înșela. Și tot în aprilie, viața a purtat-o în brațele fostului logodnic din tinerețe, care acum i-a devenit soț.

Relația cu Jennifer l-a marcat pe A-Rod mai mult decât credea. Nu a mai reușit după artistă să mai lege ceva serios. Singura relație pe care a mai avut-o a fost cu modelul Kathryne Padgett, de care s-a despărțit în august.

Sportivul care s-a retras din competiții a vorbit sincer despre perioada J Lo în cadrul episodului de vineri al “Who’s Talking to Chris Wallace?”.

Fostul jucător din Liga nord-americană de base-ball (MLB) a încercat să fie cât mai sincer și pare că a depășit momentul despărțirii, căci a spus că îi dorește casă de piatră, alături de Ben.

Nu a uitat să-i pomenească pe copiii lui J Lo, gemenii Max și Emme: ”Le urez tot ce e mai bun acestor copii minunați, care sunt deștepți și frumoși.”

La rândul său, Rodriguez are două fiice, Natasha, de 17 ani, și Ella, de 14. A-Rod a glumit și a spus: ”Mă bucur că nu-s candidat la prezidențiale, căci m-ați fi executat.” Bărbatul a recunoscut că are sentimente calde vizavi de fosta logodnică celebră și îi dorește tot binele din lume.

El a început relația de iubire cu J Lo în 2017, iar doi ani mai târziu a cerut-o în căsătorie, au avut o logodnă lungă, care nu s-a mai concretizat niciodată.

Și cu Ben Affleck solista a fost logodită, însă el a rupt relația acum 20 ani, motivând că nu poate gestiona atâta atenție publică.

Aceasta a rămas la fel de intensă și acum, doar că Ben este mult mai matur, mai așezat, deși nici la 50 de ani nu putem spune că-i place interacțiunea cu fotoreporterii.

Cei doi au avut o nuntă de basm la sfârșitul lunii august și par că se înțeleg de minune și acum, ca la început.

Carisma inconfundabilă a lui Jennifer atrage ca un magnet, ea fiind răsfățata tuturor publicațiilor mondene din lume.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg