Alex Rodriguez și-a oficializat în online relația cu Jac Cordeiro. Iubita sa este o zeiță a fitness-ului

19 decembrie, 2022
1 alex rodriguez jpg jpeg

În preajma sărbătorilor de Crăciun, Alex Rodriguez recunoaște în fața lumii întregi că da, Jac Cordeiro este iubita sa. Prima dată când s-a afișat cu miniona blondină a fost la mijlocul lunii octombrie.

Fostul sportiv în vârstă de 47 de ani este iarăși îndrăgostit. Iubita sa este un guru al fitness-ului și are 42 de ani.

Iată că relația lor a trecut la următorul nivel, căci își asumă public relația, pe Instagram, iar ăsta e un pas important pentru vedete.

Proaspătul cuplu apare într-un cadru de Crăciun alături de fiicele lui Alex Rodriguez, Natasha, 18, și Ella, 14, în fața unui brad împodobit, la New York.

alex rodriguez și noua iubita PNG

”Vă urăm Crăciun fericit, din inimă”, a notat în dreptul imaginii Alex Rodriguez. De asemenea, a folosit etichete ca #familie, #bucurie, #recunoștință.

Alex Rodriguez este un bărbat șic, ca de fiecare dată. În acest moment festiv, apare la costum și cu cămașă albă, dar lejer, căci s-a descheiat la un nasture și nu poartă cravată.

Jac Cordeiro este foarte atrăgătoare, cu un corp de invidiat, super lucrat la sală. Ea a îmbrăcat o ținută solară, o rochie galbenă, decoltată, și sandale aurii.

Fiicele lui Alex sunt superbe și par încântate de alegerea tatălui lor, vedeta care a fost la un pas de a se căsători cu J Lo.

Sportivul care s-a retras din competiții a vorbit recent și sincer despre perioada J Lo. Nu a făcut-o de multe ori, însă a recunoscut că a fost marcat de iubirea pentru artistă. Fostul jucător din Liga nord-americană de base-ball (MLB) a încercat să fie cât mai sincer și părea că a depășit momentul despărțirii, căci a spus că îi dorește casă de piatră, alături de Ben. Nu a uitat să-i pomenească pe copiii lui J Lo, gemenii Max și Emme: ”Le urez tot ce e mai bun acestor copii minunați, care sunt deștepți și frumoși.”, a mai zis Alex Rodriguez cu nostalgia unui bărbat implicat serios în relația care dusese la logodnă, dar care s-a sfârșit tranșant, după zvonurile legate de infidelitatea sa.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (6) jpg

Alex Rodriguez a mai încercat o relație serioasă cu Kathryne Padgett, însă nu a ținut prea mult.

Rămâne de văzut dacă noua blondină din viața sa îl va face să se gândească din nou la logodnă.

Foto: Instagram / ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg