Alexandra Dinu, proaspătă și suplă ca o adolescentă, la 42 de ani. Care este secretul său de frumusețe?

1 martie, 2023
cub alexandra dinu png

Mănâncă tot ce vrea și nu face sport. Care este atunci secretul siluetei fine a Alexandrei Dinu?

Actriță, fostă jurată la ”Românii au talent” și mama primului copil al fostului internațional Adrian Mutu, Alexandra Dinu este frumoasă, proaspătă și tonică și la 42 de ani.

Și-a conservat perfect mina ingenuă pe care o avea la debutul său în televiziune. S-a măritat foarte tânără cu Adrian Mutu, au făcut împreună un copil, pe Mario, însă relația lor nu a funcționat. Alexandra Dinu a ales să trăiască după divorț în Italia.

Alexandra Dinu, la premiera The Perfect Escape

S-a întors în România de câțiva ani și uimește cu aparițiile sale de fiecare dată. Nu ai crede că nu mai are 25 de ani, ci 42! Vedeta a acordat un interviu Playtech, unde a dezvăluit care este secretul frumuseții sale.

Ei bine, Alexandra Dinu îi este recunoscătoare mamei natură, căci are o genă bună, care o lasă să mănânce tot ce vrea și să nu facă sport.

Vedeta afirmă că nu face nimic special pentru a arăta astfel și că secretul ei constă în faptul că se bucură de tot ceea ce viața îi oferă. De asemenea, Alexandra a declarat că nu are antrenamente intense în sala de sport și își dă voie să mănânce cum vrea. Prin urmare, vedeta susține că are o genă foarte bună și se consideră o femeie norocoasă în acest sens.

„Nu am niciun secret, chiar nu. Chiar îmi dau voie să trăiesc frumos și să mă bucur de mâncare și de tot. Și sport fac destul de puțin, nu fac nimic deosebit. Cred că, da, am o genă bună. Nu știu, mama, bunica. Sper bunica, pentru că bunica era foarte bine și la 70 și ceva de ani.„, a declarat Alexandra Dinu pentru Playtech.

Actrița nu a dorit să-și dezvăluie planurile de viitor, motivând că este superstițioasă.

Cei de la Playtech au întâlnit-o pe Alexandra Dinu săptămâna trecută, la avanpremiera filmului “The Perfect Escape”, unde și-a făcut apariția cu amicul ei, Ștefan Lungu, străduindu-se să nu atragă prea mult atenția, pentru ca filmul prietenei sale să rămână principalul obiectiv al serii.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg