Alexandra Dinu și Adrian Mutu încă se judecă pentru pensia alimentară, deși Mario e major

29 septembrie, 2022

O decizie a judecătoriei din Buftea îl obligă pe fostul internațional la plata retroactivă a pensiei datorate pentru creșterea copilului.

Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg

Se împlinesc patru ani de când Alexandra Dinu l-a chemat din nou în instanță pe fostul ei soț, Adrian Mutu (43), pentru neplata pensiei alimentare încă din 2014. Adică de pe vremea când Mario, primul copil al fostului fotbalist, avea 12 ani. Între timp, acesta a devenit major, în septembrie el împlinind chiar vârsta de 20 de ani.

Ironia face, însă, ca părinții săi încă să se judece pentru neplata pensiei alimentare, care acum se ridică la suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Sumă pe care acum judecătoria din Buftea îl obligă pe tatăl Adrian Mutu să o plătească cu prioritate, după ce i s-a pus poprire pe jumătate din salariu, pentru a nu mai avea motiv de eschivă.

Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu, a dovedit instanţei în procesul deschis în 2018 că cel cu care a fost căsătorită între 2001 şi 2003 nu a mai plătit pensia alimentară în ultimii ani, însă până acum nu a recuperat banii, deși avea de-atunci o hotărâre judecătorească definitivă şi executorie.

Acum, la sentinţa dată de Judecătoria Buftea, Adrian Mutu are termen cinci zile pentru a face apel, inițial el făcând cerere pentru amânarea popririi.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit şi cu Consuelo Matos, cu care are două fete, pe Adriana Lea (16) și Maya Vega (14), iar din anul 2016 este însurat cu Sandra Bachici, care i-a născut încă un băiat, Tiago.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg