Alexandra Dinu, supărată pe Adrian Mutu

9 decembrie, 2013

Nu ştim ce a declanaşat aceste atacuri ale fostei soţii a fotbalistului român, dar cert e că ea nu s-a sfiit să-l descrie pe acesta drept neserios, cu toane şi lipsit de respect, dar a făcut şi unele aluzii la consumul de droguri şi alcool. Întrebată de ce crede că Adrian Mutu nu mai este convocat la echipa naţională, aceasta a răspuns că de vină este neseriozitatea de care a dat dovadă

Nu ştim ce a declanaşat aceste atacuri ale fostei soţii a fotbalistului român, dar cert e că ea nu s-a sfiit să-l descrie pe acesta drept neserios, cu toane şi lipsit de respect, dar a făcut şi unele aluzii la consumul de droguri şi alcool.

Într-un interviu acordat Ziarului Ring, Alexandra Dinu nu l-a descris în cei mai elogioşi termeni pe cel care i-a fost soţ vreme de doi ani (2001-2003) şi care este şi tatăl fiul ei, Mario (11).

Întrebată de ce crede că Adrian Mutu nu mai este convocat la echipa naţională, aceasta a răspuns că de vină este neseriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

„Faptul că domnul Piţurcă nu-l cheamă pe Adi la naţională nu înseamnă că el este o victimă. Lui îi place să se victimizeze. Adi nu a plecat de nicăieri strângând mâna şi lăsând loc de bună ziua. Să spună «Mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a întâmplat niciodată lucrul ăsta. El a dat dovadă de neseriozitate. Însă nu cred că eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Când a plecat de la Fiorentina, a fost în linişte şi pace? A mai găsit de atunci o echipă bună? De ce nu-l convoacă Piţurcă? Pentru că este el al dracu’? Părerea mea este că totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru că Mutu pleacă din cantonament când are el chef. Normal că un antrenor, oricine o fi el, nu agreează aşa ceva. Legile trebuie să fie aceleaşi pentru toţi jucătorii. Dacă unul îşi permite să plece din cantonament oricând, atunci şi ceilalţi fotbalişti ar dori să facă asta şi nu ar mai fi disciplină. Nu ştiu ce antrenor îşi doreşte în echipă un fotbalist care nu este un exemplu pozitiv pentru ceilalţi“, a declarat, pentru ring.ro, Alexandra Dinu.

, a concluzionat ea, pentru

.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}