Alexandra Stan, Amna şi Roxana Nemeş, concurente la Survivor România, sezonul 2. Vor să îşi depăşească limitele

23 decembrie, 2020
4 vedete la survivor romania sezonul 2 jpg jpeg

Cele trei artiste de top vor participa în noul sezon “Survivor România”, care va începe în curând, la Kanal D!

Încă trei nume celebre au acceptat provocarea uriaşă de a participa în cel de-al doilea sezon al “reality-ului “Survivor România”!  Sunt celebre, frumoase, sensibile şi curajoase! Alexandra Stan, Amna şi Roxana Nemeş  vor face parte din echipa Faimosilor şi sunt extrem de motivate să-şi demonstreze forţa psihică şi fizică în cel mai spectaculos show din 2021.

Aflate, de-a lungul anilor, în lumina reflectoarelor, atât pe marile scene, în faţa a sute de mii de spectatori, cât şi în postura de invitate în show-uri TV, cele trei celebrităţi vor face parte din echipa Faimosilor, alături de numele deja anunţate ca făcând parte din acest reality: Cătălin Moroşanu, Costi Ioniţă şi Cosmin Stanciu.

Alexandra Stan participă la Survivor România

Solistă şi compozitoare, Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în ţară, cât şi la nivel internaţional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul  “Mister Saxobeat”, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât şi pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

Cele patru albume lansate de-a lungul carierei sale (“Saxobeats”, “Unlocked”, “Alesta, Mami”), zeci de single-uri de top  şi colaborări cu artişti consacraţi precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva,  toate acestea fac parte din activitatea unei artiste de top. A venit timpul pentru o nouă provocare uriaşă, “Survivor România”!

„Sunt foarte fericită şi entuziasmată pentru acest nou capitol din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la <Survivor România> este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măşti, fără social media, fără echipe de management şi fără familie, prietenii şi fanii care mă susţin non stop. Sper că ei să continue să mă susţină în continuare de acasă. Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac faţă atât condiţiilor, temperaturii şi lipsei de mâncare, competiţiilor sportive pe trasee şi nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenţi. Sper să rămân cât mai mult în concurs şi să mă înţeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, declară Alexandra Stan.

2 alexandra stan la survivor romania jpg jpeg

Roxana Nemeş la Survivor România

Se poate spune despre  Roxana Nemeş că este un artist complet; aceasta cântă de la o vârstă fragedă, părinţii ei fiind cei care i-au descoperit talentul, în momentul în care aceasta a cântat, la vârsta de patru ani, în faţa a peste 2000 de spectatori. Au urmat opt ani de balet, periodă în care a câştigat numeroase concursuri de muzică şi dans. Recent, telespectatorii au putut-o revedea pe Roxana Nemeş în postura de concurentă la  “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune în cadrul căreia şi-a etalat abilităţi stilistice şi şi-a argumentat alegerile vestimentare făcând faţă  cu brio încercărilor competiţiei.

Succesul pe plan artistic l-a cunoscut în anul 2010, cu primul single “Give a little more”, care a fost semnat cu cea mai mare casă de producţie din Franţa.  După această perioada, artista a strâns în palmares, numeroase premii în cadrul “Romanian Top Hits”, dintre care amintim  “Best New Act” şi “Best Girl Act” . A răspuns provocării “Survivor România” pentru că are o fire de luptătoare şi îşi doreşte să dovedească tuturor că este o învingătoare. “Motivul pentru care particip la <Survivor România> este acela de a-mi depăşi limitele. Consider că este o competiţie din care voi învaţă multe, atât ca om, cât şi ca artist. Este o provocare, sunt şi foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă ştiu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambiţioasă. Cred că mă voi adapta destul de uşor condiţiilor de acolo, dar vom vedea la faţă locului… Sunt foarte curioasă, încântată şi emoţionată, de abia aştept să ajungem acolo şi să trăim această experienţă unică în viaţă. Cred că te întăreşte, te maturizează, te ajută să îţi dai seama ce contează cu adevăra în viaţă. Înveţi să te bucuri de fiecare clipă, să depăşeşti mai uşor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învaţă odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a spus Roxana Nemeş despre experienţă care o va aştepta în Republica Dominicană.

1 roxana nemes la survivor romania 1 jpg jpeg

Amna merge în Republica Dominicană

Amna (Andreea Cristina Frunzareanu) este una dintre îndrăgitele artiste ale industriei muzicale pop din România, se bucură constant de aprecierea fanilor lansând hit după hit, ce însumează milioane de accesări în mediul online. Impulsionată de pasiunea pentru muzică, cu o personalitate puternică şi o energie debordantă, s-a dedicat studiului muzicii încă de la o vârstă foarte fragedă.

Determinată şi cu o deschidere impresionantă către nou, Amna a debutat în industria muzicală şi a cucerit topurile în anul 2012 cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer. Single-ul s-a bucurat de un uriaş succes, pozitonandu-se  zile la rând pe primele locuri în topurile radiourilor din ţară, cât şi din străinătate, în ţări  precum Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia. Criera sa a luat un avant fulminant, odată cu cel de-al doilea single lansat, “She bangs”, care a devenit rapid unul dintre hiturile verii în ţară, dar şi pe plan internaţional. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără: „În oglindă„ „La capătul lumii„ (feat. Robert Toma), „Nu poţi să mă uiţi„, „Banii„ (feat. Dorian Popa), Milioanele de suflete„(feat Edward Sanda), “Cumpăr timp” şi “Cealaltă ea” (feat Dorian Popa).

Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna şi-a luat inima în dinţi şi a spus “Da!” unui show în care va trebui să-şi depăşească limitele de orice fel. “Am avut nevoie de o schimbare şi am simţit nevoia să îmi curăţ sufletul. Nu am mai călătorit de un an şi ceva şi, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experienţă mă va întări şi mă va ajută să îmi descopăr limitele. Cu siguranţă voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă ţipă cineva la mine. Voi face faţă cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorinţa de a reuşi”, a declarat Amna.

3 amna la survivor romania jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg