Alexandra Ungureanu participă la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea i-a luat locul Ginei Vlădău

17 februarie, 2020
1 alexandra ungureanu la bravo ai stil jpg jpeg

Alexandra Ungureanu participă la “Bravo, ai stil! Celebrities”. E pregătită să le arate juraţilor şi telespectatorilor talentul ei în modă. 

Ediţia de sâmbătă seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost presărată cu momente emoţionante, surprize uriaşe, dar şi decizii neaşteptate. La finalul defilărilor concurentelor pe podiumul emisiunii de stil, Gina Chirilă a făcut un anunţ şocant, această a decis, la sfatul medicului, să părăsească competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Gina Chirilă a fost una dintre favoritele la marele titlu, tânăra a impresionat, atât juraţii, cât şi pe cei din faţă micilor ecrane, cu outfiturile prezentate în fiecare ediţie a emisiunii, nu de puţine ori această poziţionându-se pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. “Îmi pare foarte rău, dar am deja şase luni de sarcina şi oboseală îşi spune cuvântul. Împreună cu medicul am hotărât că trebuie să stau liniştită. A fost o experienţă minunată”, a spus Gina Chirilă, moment în care a părăsit platoul emisiunii, în aplauzele tuturor.

Incepand din aceasta saptamana, concurentelor emisiunii li se alatura cantareata Alexandra Ungureanu. Artista se mandreste cu un repertoriu impresionant, cu melodii care au devenit rapid hituri, cat si piese muzicale cu influenţe etno care recompun o imagine a esteticii autentic româneşti.

De asemenea, Alexandra Ungureanu s-a remarcat in industria muzicala, in colaborarile cu unii dintre cei mai mari artisti din Romania. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formaţia Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoţii”, „Senzaţii” sau „Departe de tine”. In 2004, a devenit vocea formaţiei Crush. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) şi Hello (2007). Alexandra Ungureanu spune ca imbratiseaza cu emotie experienta de concurenta in cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” si, in acelasi timp, o vede ca pe una dintre provocarile uriase ale carierei sale.

“Păşesc în această competiţie cu emoţie, pentru că este un show spectaculos, la care mă închipuiam, având în vedere că de foarte multă vreme cochetez cu această zona de fashion. Mă bucur că, iată, se întâmplă! Mi se pare o provocare foarte mare pentru că, în afară de ceea ce abordez eu, în mod normal, trebuie să vin şi cu lucruri noi. Îmi place să surprind şi, cu siguranţă, această va fi abordarea mea în emisiune. Sunt foarte încântată să funcţionez într-un colectiv atât de numeros de fete, lucru care nu mi s-a mai întâmplat vreodată.

Sper să fac faţă tensiunii, emoţiilor. Este un concurs, fiecare îşi joacă cum ştie mai bine cartea, cred că fiecare dintre noi doreşte să câştige. Nu este o situaţie care să îmi fie foarte confortabilă, pentru că toată carieră mea m-am ferit de genul acesta de împrejurări tensionate, dar din moment ce ele există, eu îmi voi spune sincer punctul de vedere”, declara Alexandra Ungureanu, nouă concurenţă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.Recente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg