Alexandre Eram e încă internat în spital. Andreea Esca a spus: "Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât şi soţul şi fiul meu"

21 iulie, 2020
2 andreea esca coronavirus 11 jpg jpeg

Au trecut prin clipe tare delicate! Andreea Esca a dezvăluit după o perioadă de absenţă şi tăcere că familia sa a fost infectată cu coronavirus. Ea a fost testată pozitiv, la fel şi soţul şi fiul, dar forma cea mai gravă a avut-o Alexandre Eram. 

După săptămâni de zile de tăcere şi absenţă de la Ştirile Pro TV, Andreea Esca a apărut la Pro TV, dar nu în calitate de prezentator sau moderator, ci de invitat. Ea a răspuns la toate întrebările şi zvonurile care au circulat în această perioadă. Da, a recunoscut! A fost infectată cu coronavirus! Cea mai cunoscută prezentatoare din România a fost testată pozitiv. 

"Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicilor extraordinari suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu."

Alexandre Eram e încă internat în spital

„În cazul soţului meu, situaţia a fost mai gravă. Eram acasă când fiul meu m-a sunat şi mi-a spus că Alex a fost dus la terapie intensivă. Parcă s-a prăbuşit cerul pe mine, nu-mi venea să cred, simţeam că leşin. Tocmai el să păţească atât de rău! Un bărbat de 50 de ani care nu fumează, face sport, duce o viaţă ordonată, fără excese... Plămânii lui au fost afectaţi într-un timp extrem de scurt. A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilaţie mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că aşa arată Iadul». Aveam senzaţia că văd un film îngrozitor, aşteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă şi bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătăţească starea de sănătate”, a povestit Andreea Esca.

Duminică, vedeta a fost externată. Toţi trei au rezultat pozitiv, dar Alexandre Eram a rămas în spital să se recupereze. „Nu am luat deloc legătura cu Alex cât timp am fost în spital, dar când am plecat, am trecut să-l văd şi am fost foarte impresionată. Dintr-un bărbat solid, a pierdut 8 kg în câteva zile, era plin de vânătăi de la atâtea branule... Este impresionant şi incredibil cât de repede poţi să te deteriorezi de la o zi la alta de la acest nemernic de virus”, a spus Esca.

Ea a mai precizat că soţul său este sub observaţia medicilor în continuare, încă primeşte oxigen. 

Cum a descoperit Andreea Esca că e infectată cu coronavirus

La cinci zile după ce soţul ei a fost internat la Victor Babeş, Andreea Esca a realizat că şi testul ei, iniţial negativ, se pozitivase. "La mine au apărut după vreo cinci zile. Mă miram că eu nu am, mi se părea ciudat. N-am apucat să se împlinească cele şapte zile să fac noul test. Făceam mâncare cu usturoi şi mi-am dat seama că nu simt mirosul. Iniţial, am crezut că mi se pare. Am testat parfumuri puternice şi mi-am dat seama că nu simt nimic. Îmi pierdusem şi gustul. Mi-am dat seama că am virusul şi am făcut testul., a mărturisit Andreea Esca.

De unde au luat virusul? 

Prezentatoarea a afirmat: „habar nu am”. „Chiar am vorbit cu Alex, ne-am tot gândit. Nu cred că e legat de acea petrecere, pentru că s-au luat toate măsurile, a fost în aer liber şi nimeni din cei de acolo nu au avut rezultate pozitive. Ce cred că e important de ştiut e că putem lua oricare dintre noi, oriunde şi oricând. Noi ne-am protejat, am fost mereu atenţi la o mulţime de lucruri. Dar şi noi, ca şi alţii, am avut momente în care am lăsat garda jos. Mesajul meu este că nu e momentul să lăsăm garda jos. Aceste mici neglijenţe vă pot costa sănătatea. Pe noi ne-au costat”, a mai spus ea pentru Pro TV.

Şi Alexia Eram, fiica ei, s-a testat de coronavirus

Andreea Esca a afirmat că fiica ei nu mai locuieşte cu ei, ci într-un apartament. Deşi nu au stat prea mult împreună, şi Alexia Eram şi-a făcut testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. A ieşit negativ. Prezentatoarea de la Pro TV a vrut totuşi să le transmită un mesaj românilor: "Nu este momentul să lăsăm garda jos. Cred că acest virus se poate lua de oriunde şi oricând. Noi chiar am încercat să ne protejăm.'

Foto: Captură Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg