Alexandru Arşinel a ajuns la terapie intensivă în stare critică

21 septembrie, 2022

Actorul este îngrijit de personalul medical al Spitalului Universitar, fiind monitorizat în special pentru problemele sale cardiace.

Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel trece, de câteva zile, prin momente critice. Internat inițial pe 15 septembrie la secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Universitar din București, pentru a-i fi tratate escarele apărute în urma imobilizării sale la pat, actorul de 83 de ani a trebuit mutat în secția de Terapie Intensivă, fiind în stare critică din cauza deteriorării generale a sănătăţii.

Pe lângă afecţiunile dobândite odată cu vârsta, problemele cardiace s-au acutizat, astfel că acum maestrul comediei româneşti se confruntă tot mai des cu episoade de aritmie şi senzaţie de sufocare, după ce anul trecut a suferit şi două intrevenţii la nivelul cordului: una pentru implantarea unui stimulator și alta pentru montarea unui nou stent. Cum inima sa este tot mai slăbită, medicii a fost conectat la aparate care îi monitorizează permanent pulsul, tensiunea şi nivelul de oxigenare a sângelui.

Alături de el se află fiii săi, care încearcă să-l liniştească, căci, potrivit fanatik.ro, Alexandru Arşinel ar trece printr-un moment de confuzie, când nu înţelege de ce este conectat la toate acele aparate.

Luna trecută, Arşinel a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, tot în secţia de Terapie Intensivă, din cauza mai multor probleme de sănătate. Anul trecut a fost operat pe inimă, iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Arșinel are, de asemenea, diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg