Alexandru Arşinel, dezamăgit de Nicuşor Dan şi de unii colegi: "M-a surprins lipsa de respect faţă de munca mea de 60 de ani"

4 februarie, 2022
4 arsinel9 jpg jpeg

A ajuns la spital şi a trecut prin momente grele după ce a fost înlăturat din funcţia de director artistic de primarul Nicuşor Dan.  Alexandru Arşinel a vorbit  la Prima TV despre dezamăgirea trăită.  

 „Eu am renunţat la funcţia de director artistic în favoarea unui coleg care a fost excelent în preluarea conducerii, eu nu am avut nimic împotriva numirii, eu am fost cel care a iniţiat-o. M-a surprins însă lipsa de respect faţă de munca mea de 60 de ani într-un teatru şi faptul că nu a arătat nici măcar cea mai mică atenţie în efortul acestui actor. Tânjesc după Teatrul Tănase şi colegii mei”.

Marele actor şi-a demonstrat dragostea pentru scenă şi a cântat la Exclusiv VIP o romanţă. „Mi-a fosy dor să cânt. Trebuie să muncesc, să urc pe scenă şi să simt din partea celor care populează acest teatru mai mult ataşament”, a mai spus actorul, dezamăgit de reacţia autorităţilor, dar şi a unora dintre colegii săi.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg