Alexandru Arşinel, marcat de suferinţa soţiei: ''Privirea ei transmite o tristeţe cumplită''

11 iunie, 2021
1 arsinel9 jpg jpeg

Alexandru Arşinel suferă nespus din cauza soţiei lui care este paralizată.

 Actorul şi-a deschis sufletul în emisiunea lui Dan Negru, Legende.

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident...suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, poveste;te Alexandru Arşinel.

Povestea dintre Alexandru Arşinel şi Marilena a debutat simplu. Anul acesta, pe 22 august, vor împlini 55 de ani de când s-au întâlnit. “Soţia mea era destul de neabordabilă. Eu eram la începutul carierei mele, eram mai plinuţ, aveam un început de chelie, dar un anumit farmec, felul cum i-am cântat, i-am vorbit, a încântat-o până la urmă. Am încercat să ne cunoaştem. Relaţia nu s-a sudat din prima clipa, ci destul de greu, ne-au trebuit doi ani ani”, povestea Arşinel.

Crede că totul depinde de acea întâlnire esenţială, de norocul de a-ţi întâlni jumătatea. “Ideea de contabilizare mi se pare o idee ruşinoasă. Chiar dacă ai avut mai multe întâlniri în viaţă, căptuşite şi cu puţină dragoste, nu te lauda, nu în asta constă esenţa vieţii tale ca actor şi ca om. Am avut norocul, după ce am trecut prin câteva rateuri, să dau peste un om cu care m-am înţeles şi pe care l-am iubit”.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg