Alexia Eram, fiica Andreei Esca, ar fi încheiat povestea de iubire cu Mario Fresh, după 8 ani de relație

3 octombrie, 2024

Sunt tineri și probabil că este firesc să își dorească o schimbare, după ce s-au iubit opt ani de zile.

Andreea Esca - Alexia Eram si Mario Fresh FOTO Instagram

Nu a fost mereu totul roz, au existat și certuri, separări, împăcări, dar parcă mereu își regăseau drumul unul către altul.

De data aceasta, pare cât se poate de serios. Fiica Andreei Esca și cântărețul Mario Fresh s-au despărțit discret, fără scandaluri, reproșuri sau valuri în presă. Așa cum se întâmplă de obicei, primul pas care trădează despărțirea este dispariția amintirilor comune de pe Instagram. Este un pas pe care l-a făcut doar Mario, nu și Alexia.

alexia eram mario fresh jpg

Mario Fresh a decis să elimine toate fotografiile cu Alexia de pe rețelele de socializare, lăsând în urmă amintirile frumoase ale relației lor. Deși cei doi se urmăresc în continuare pe platformele sociale, decizia lui Mario de a șterge pozele sugerează dorința de a lăsa totul în trecut. În contrast, Alexia a ales să păstreze imaginile cu artistul, ceea ce ar putea indica că nu a trecut încă peste despărțire și că, în adâncul sufletului, încă speră la o eventuală împăcare.

Cei doi s-ar fi separat în urmă cu aproximativ o lună, după ce pe 30 iulie au celebrat opt ani de relație, scriu cei de la Cancan, cu titlu de exclusivitate. Deși nu s-au anunțat oficial motivele, apropiații Alexiei Eram susțin că separarea a avut loc pe cale amiabilă. Fiica Andreei Esca a decis să plece din România pentru câteva săptămâni, pentru a-și vizita bunicii și pentru a călători.

Mario Fresh pare decis să se ocupe intens de cariera sa muzicală. A rămas la București, pentru concerte și sesiuni de compunere.

După separare, Mario Fresh a lansat o nouă melodie, „Nu plânge”, care se pare că ar fi o dedicație emoționantă pentru Alexia.

Versurile piesei reflectă clar trăirile sale și par să facă aluzie la relația lor. „Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi... Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?” – aceste cuvinte transmit o mare tristețe, iar referința la „ochii verzi” ai Alexiei sugerează o legătură puternică între cei doi, chiar și după despărțire.

Mario a declarat în cadrul unei emisiuni radio că piesa a fost inspirată din experiențele sale personale și că are o „încărcătură emoțională foarte mare”. Aceasta ar putea fi dovada că, în ciuda despărțirii, Alexia rămâne în continuare o parte importantă a vieții sale.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg