Alimentul adorat de români, dar refuzat întotdeauna de Amalia Enache. Niciodată nu se atinge de așa ceva

14 iunie, 2024

Amalia Enache este o femeie deloc pretențioasă, spune ea, însă are un fel de mâncare în fața căruia nu ar putea vreodată să spună DA. Culmea, acest aliment se află în topul preferințelor culinare ale românilor.

FotoJet Amalia jpg

Are o siluetă de invidiat frumoasa prezentatoare a știrilor Pro TV. Nu este foarte pretențioasă, însă nu dorește să audă de ciorba de burtă, un preparat foarte popular printre români. Care este motivul?

Amalia Enache jpg

Invitată la un eveniment monden despre și pentru femei, vedeta a vorbit, în exclusivitate, pentru Monden Alert, despre care sunt alegerile sale alimentare, dar și care este dieta care o ajută să se mențină în formă.

Știrista nu face excese alimentare, la fel cum nici nu ține vreo dietă. Singura manieră câștigătoare din punctul ei de vedere, atunci când vine vorba despre stilul său alimentar, este echilibrul și controlul cantității.

„Nu fac excese în niciun fel și nici nu țin diete, de fapt nu pot să le țin. La ritmul meu de viață nu pot să fiu leșinată de foame și atunci măsura pe care am descoperit-o de foarte multă vreme este să mănânc din toate, dar porții mici. Am însă un aliment pe care nu-l consum. Nu-mi place ciorba de burtă, deloc, nicio rețetă. Revenind la diete, eu cred că singurul lucru care funcționează este un stil de viață constant, aici incluzând atât alimentație sănătoasă, cât și mișcare.”, a declarat Amalia Enache pentru emisiunea prezentată de Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea, la Metropola TV.

Amalia a acordat mai demult un interviu și OK!Magazine. Vorbind despre siluetă, vedeta a dezvăluit: ”Inițial, am vrut să slăbesc și am făcut și unele eforturi, micșorând foarte mult porțiile, după ce am tot ascultat-o pe Mihaela Bilic. După care au intervenit crizele de colecist, care a trebuit scos. Dar operația mi-a rezolvat toate problemele de oboseală nejustificată, de stări pe care le credeam de natură hormonală, cauzate de tiroidă, și acum am o energie cât zece și o nouă siluetă. Și, dacă tot arăt ca o adolescentă, cred că pot să și iubesc ca o adolescentă.”, spunea Amalia Enache în exclusivitate OK!Magazine.

Metropola jpg

Emisiunea „Monden Alert”, prezentată de Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la orele 14:00, doar pe Metropola TV.

Foto: Facebook Amalia EnacheRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg