Alin Oprea a făcut cununia civilă cu Medana. Când are loc nunta?

14 decembrie, 2022
alin si medana iubire

A trecut printr-un divorț zbuciumat, dar acum și-a găsit din nou fericirea. Alin Oprea s-a căsătorit cu Medana, femeia cu care are de trei ani o relație. Cei doi au făcut cununia civilă la Cluj, într-un cadru de poveste, în weekend-ul trecut, nunta urmând să aibă loc anul viitor.

Pentru eveniment, frumoasa brunetă a ales o rochie albă lungă, care îi scotea în evidență silueta, iar Alin a purtat un sacou roz și pantalon alb. Ținutele au fost alese de la Paris. 

„Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție MEDANA OPREA”, spune Alin Oprea pe o rețea de socializare.

Povestea lor a început pe neașteptate. "Se pare că Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, sigur, vorbesc într-o formă metaforică, o femeie care să fie alături de mine în cele mai grele momente și să-mi îndrume pașii spre o nouă viață. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun undeva în Ardeal. Nu eram chiar distrus atunci, abia începuse măcelul. Era la început, după prima bătălie. A fost un moment magic. Trebuie să spun oamenilor că toate cuvintele mari pe care le folosesc sunt folosite metaforic, să nu creadă lumea că am înnebunit acum. A fost magic în sensul că atunci când ne-am privit pentru prima oară a fost o lumină între noi, sentimentul că ne știm dintotdeauna, că am mai trăit cândva împreună. Eu am simțit că așteptam de o viață întreagă să vină aproape de mine un asemenea suflet”,  povestea artistul la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg