Alin Oprea: „Cea mai tristă zi a fost când copiii mei au hotărât să-mi întoarcă spatele”

5 septembrie, 2024

Fondatorul trupei Talisman a acceptat invitația lui Adrian Artene de a-și deschide sufletul într-un nou episod de podcast „Altceva”. Artistul a atins în timpul discuției una dintre cele mai importante teme din viața lui actuală, temă care, pe de altă parte, i-a provocat cea mai mare suferință.

Alin Oprea a vorbit deschis despre problemele care-l apasă.
Alin Oprea a vorbit deschis despre problemele care-l apasă.

Alin Oprea a vorbit despre divorțul de prima soție, Larisa, și despre abandonul celor doi copii pe care îi are, abandon care-l doare, dar pe care, cumva, l-a înțeles. Artistul a dezvăluit faptul că cei doi copii nu mai sunt prezenți în viața lui, alegând să rămână alături de mama lor și să rupă legătura cu el.

Solistul trupei „Talisman" nu o consideră vinovată pe fosta lui soție pentru ruptura dintre el și copii, deoarece aceștia erau majori la momentul divorțului, deci puteau lua singuri decizii.Am iertat-o 100%. Pot să o iert pentru orice, iar copiii, în momentul divorțului, erau majori. Nu cred că o mamă poate obliga niște copii majori să facă ceva. Au făcut din proprie decizie, pentru că așa au considerat ei că trebuie să își protejeze mama. Ceea ce e un lucru frumos într-un fel. Pentru că între doi oameni, un bărbat şi femeie, eu cred că dacă nu poți să fii echidistant, e frumos să îți protejezi mama, nu tatăl. Ideal ar fi fost să fie echidistanți. Nu s-a putut, din motive care nici nu contează. Dar și-au apărat mama. Lucru care e foarte important. Mama lor, de asemenea, își apără puii”, i-a spus Alin Oprea lui Adrian Artene.

„Eu mă bucur că au rămas măcar ei uniți. E foarte important. Că putea un divorț ca ăsta să îi dezbine în toate direcțiile. Și atunci, cea mai puţin perdantă variantă a fost asta. Să fiu eu scos din schemă și ei să rămână în continuare cu toate bunurile. Cu toate bunurile și cu toți banii au rămas pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat. Faptul că le-au luat a fost doar așa, o mârlănie", a declarat artistul în exclusivitate la „Altceva cu Adrian Artene”.

Artistul a vorbit deschis și despre începuturile formației Talisman, dar și despre separarea de fostul său coleg, Tavi Colen. Destrămarea trupei a fost un șoc pentru toată lumea, iar scandalul iscat pe urmă pare că încă nu s-a încheiat. De-a lungul timpului, Tavi Colen și-a spus punctul de vedere, iar acum a venit rândul lui Alin să o facă: „Era ziua mea când a plecat. Și am zis: vino măcar la ziua mea înapoi. Asta e formația! Dar nu a venit. A venit doar să ia niște cabluri care îi trebuiau de la mine. Au fost vreo trei tentative de a reuni trupa, turneul Talisman 20 de ani, și era un turneu foarte tare, era Phoenix – 50 de ani, Vacanța Mare – 30 de ani, Talisman – 20 de ani. Și atunci i-am propus: lumea ne așteaptă, la 20 de ani! Indiferent ce facem pe urmă, că vrei să rămâi mai departe sau te întorci la proiectul tău personal, dar oamenii aici vor, ai onorariile, cât vrei, cum vrei, nu am avut probleme de bani sau de așa ceva. A transmis că nu mai cântă niciodată cu Alin Oprea, pentru că … ”

„Eu nu contrazic pe nimeni și nu judec pe nimeni, a mai fost o variantă acum, după ce am avut divorțul, într-adevăr, fosta soție a fost un impediment major între noi, a jucat un pic urât între noi și ne-a pus în niște situații de conflict. Sigur, a contat și asta la îndepărtarea noastră unul de celălalt și, dispărând elementul presupus distructiv dintre noi, putea fi reluată colaborarea. Chiar am avut o afirmație publică atunci, că-l aștept cu mare drag să vorbim și să reluăm activitatea, considerând momentul oportun pentru fanii noștri. Dar nu a sunat. Dar să-ți spun ceva, pentru mine și formația Talisman, Tavi e neutru, a conchis artistul.



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg