Alin Oprea de la Talisman divorţează de soţie după 22 de ani de mariaj. Şi copiii artistului şi-au făcut apariţia la notar

13 august, 2020
6 alin oprea divort la notar 1 jpg jpeg

Nu mai e cale de întoarcere! Larisa şi Alin Oprea, după un mariaj de 22 de ani, au decis să divorţeze. Cei doi soţi se separă după ce artistul ar fi călcat strâmb, acesta şi-a făcut apariţia pe litoral alături de o brunetă. 

13 august e ziua pe care Larisa, Alin Oprea şi cei doi copii ai lor şi-o vor aduce aminte pentru o bună perioadă de timp. După ani de zile de căsnicie, cei doi au ajuns în faţa notarului pentru a divorţa. Larisa Oprea şi-a făcut prima apariţia la notariatul din zona Cişmigiu alături de copiii săi, de Melissa şi Adrian. Aceasta a făcut o scurtă declaraţie pentru Click: 'Nu este deloc uşor', a spus ea. 

A afişat şi un zâmbet, dar i se putea citi pe chip supărarea. Larisa Oprea se pare că este susţinută necondiţionat de cei doi copii pe care îi are cu artistul. A fost fotografiată, aceasta afişând totodată o imagine perfectă: haine elegante, perfect coafată, cu manichiura impecabilă. Priviţi în galeria foto!

stanga
dreapta
3 alin oprea divort la notar 5 jpg jpeg
9 alin oprea divort la notar 4 jpg jpeg
4 alin oprea divort la notar 3 jpg jpeg
5 alin oprea divort la notar 2 jpg jpeg
6 alin oprea divort la notar 1 jpg jpeg
7 alin oprea amanta jpg jpeg
2 alin oprea si amanta jpg jpeg

Cel care a întârziat a fost Alin Oprea. Se pare că el ar fi ajuns ultimul la notar. Click.ro scrie că Alin şi Larisa au hotărât deja cum să-şi împartă averea şi au stabilit pensia alimentară pentru cei doi copii, Melisa (17 ani) şi Adrian (21 de ani), ambii studenţi la o facultate de prestigiu din Anglia. Larisa a rămas cu copiii, în imobilul pe care cei doi foşti soţi l-au împărţit până acum, iar Alin cu femeia care i-a distrus căsnicia.

5 alin oprea divort la notar 2 jpg jpeg

Alin Oprea nu mai are o relaţie bună cu copiii săi

Conform click.ro, Alin Oprea ar avea o relaţie extraconjugală de doi ani de zile cu o brunetă. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost surprins alături de amantă pe litoral. Toate acestea au ajuns la urechile soţiei şi ale copiilor săi, Melissa şi Adrian. 

"Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei", a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea.

2 alin oprea si amanta jpg jpeg

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg