Alin Oprea de la Talisman divorţează de soţie după 22 de ani de mariaj. Şi copiii artistului şi-au făcut apariţia la notar

13 august, 2020
6 alin oprea divort la notar 1 jpg jpeg

Nu mai e cale de întoarcere! Larisa şi Alin Oprea, după un mariaj de 22 de ani, au decis să divorţeze. Cei doi soţi se separă după ce artistul ar fi călcat strâmb, acesta şi-a făcut apariţia pe litoral alături de o brunetă. 

13 august e ziua pe care Larisa, Alin Oprea şi cei doi copii ai lor şi-o vor aduce aminte pentru o bună perioadă de timp. După ani de zile de căsnicie, cei doi au ajuns în faţa notarului pentru a divorţa. Larisa Oprea şi-a făcut prima apariţia la notariatul din zona Cişmigiu alături de copiii săi, de Melissa şi Adrian. Aceasta a făcut o scurtă declaraţie pentru Click: 'Nu este deloc uşor', a spus ea. 

A afişat şi un zâmbet, dar i se putea citi pe chip supărarea. Larisa Oprea se pare că este susţinută necondiţionat de cei doi copii pe care îi are cu artistul. A fost fotografiată, aceasta afişând totodată o imagine perfectă: haine elegante, perfect coafată, cu manichiura impecabilă. Priviţi în galeria foto!

Cel care a întârziat a fost Alin Oprea. Se pare că el ar fi ajuns ultimul la notar. Click.ro scrie că Alin şi Larisa au hotărât deja cum să-şi împartă averea şi au stabilit pensia alimentară pentru cei doi copii, Melisa (17 ani) şi Adrian (21 de ani), ambii studenţi la o facultate de prestigiu din Anglia. Larisa a rămas cu copiii, în imobilul pe care cei doi foşti soţi l-au împărţit până acum, iar Alin cu femeia care i-a distrus căsnicia.

5 alin oprea divort la notar 2 jpg jpeg

Alin Oprea nu mai are o relaţie bună cu copiii săi

Conform click.ro, Alin Oprea ar avea o relaţie extraconjugală de doi ani de zile cu o brunetă. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost surprins alături de amantă pe litoral. Toate acestea au ajuns la urechile soţiei şi ale copiilor săi, Melissa şi Adrian. 

"Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei", a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea.

2 alin oprea si amanta jpg jpeg

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG