Alin Oprea îşi acuză soţia de infidelitate: "Larisa m-a înşelat de două ori"

2 septembrie, 2020
6 alin oprea divort la notar 1 jpg jpeg

Pare că divorţul dintre Alin Oprea şi soţia Larisa nu o să se sfârşească curând. Artistul face dezvăluiri neaşteptate despre cea care i-a fost alături peste 20 de ani. El spune că l-ar fi înşelat în repetate rânduri. 

În urmă cu câteva luni păreau că formează familia perfectă, dar nu e deloc aşa! Alin Oprea a fost surprins pe litoralul românesc în compania unei brunete, una care s-a dovedit a fi chiar amanta sa. Cântăreţul a recunoscut apoi că femeia îi este alături de ceva vreme, că îl susţine necondiţionat. Cu ajutorul ei a adoptat un stil de viaţă sănătos: "Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia demult să fiu aşa. Am renunţat la tot ce era toxic în viaţa mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine.", spunea el pentru click.ro. 

După ce idila acestuia a fost făcută publică, Larisa, încă soţia lui, a mers la notar pentru a divorţa de el. Din păcate, Alin Oprea şi Larisa nu s-au înţeles, cei doi vor merge la instanţa de judecată. Ea îl acuză pe el de infidelitate, chiar că ar fi fost alcoolic. Acum, cântrăreţul face declaraţii neaşteptate despre ea. Susţine că l-ar fi înşelat în repetate rânduri:

"Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei", preciza el pentru aceeşi sursă. 

Cântăreţul în vârstă de 49 de ani a povestit cum a descoperit totul: "O perioadă de peste 5 ani telefoanele societăţii a cărui administrator eram şi care avea ca obiect de activitate organizarea unor evenimete cultural artistice publice, au fost monitorizate de către instituţii abilitate ale statului (ascultări telefonice, interceptări de mesaje, înregistrări ambientale etc). Motivul invocat a fost cercetarea unor instituţii publice vizând anumite personalităţi politice. Două dintre telefoanele societăţii erau în folosinţa mea şi a soţiei în toată această perioadă. La finalizarea cercetărilor şi după casarea tuturor dosarelor în cauză, am fost contactat de către un reprezentant care răspundea de arhiva digitală stocată în serverele instituţiei, informându-mă că pot consulta în termen de doua săptămâni toate elementele audio, video şi text, care ne vizau pe amandoi. Am acceptat invitaţia din pură curiozitate, însă în momentul în care am fost pus faţă în faţă cu adevarul gol-goluţ, am avut parte de şocul vieţii mele: infidelităţile femeii care îmi jurase credinţă. Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată şi familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conştientizat cu stupoare şi o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită faţă de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave şi apăsătoare probleme, soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi".

Alin Oprea şi Larisa formau un cuplu de 23 de ani. De 22 de ani sunt căsătoriţi, au împreună doi copii, un băiat şi o fată. 

3 alin oprea divort la notar 5 jpg jpeg

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul