Alina Borcea: „Plec plângând de la penitenciar“

3 martie, 2015
borcea2 0 jpeg

Actuala soţie a fostului acţionar dinamovist, Cristi Borcea, a făcut o serie de dezvăluiri emoţionante la „Star News“ despre cea de-a doua sarcină a sa şi vizitele pe care i le face omului de afaceri la închisoare.

Actuala soţie a fostului acţionar dinamovist, Cristi Borcea, a făcut o serie de dezvăluiri emoţionante la „Star News“ despre cea de-a doua sarcină a sa şi vizitele pe care i le face omului de afaceri la închisoare.

Alina Borcea, însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta cu o fetiţă, a povestit pentru „Star News“, de la Antena 1, cum decurge sarcina şi cum se împacă cu ideea că soţul ei este după gratii.

„Cu Alexandru am experimentat nopţile nedormite, dar la a doua sarcină ştiu la ce să mă aştept şi îmi aştept fetiţa cu bucurie. Sunt o mămică grijulie, iubitoare, atentă şi totul vine natural“, a povestit frumoasa timişoreancă pentru „Star News“.

Tânăra soţie a fostului acţionar dinamovist spune că această a doua sarcină este mai uşoară decât prima, că nu are pofte prea des şi că îşi doreşte doar legume, fructe şi carbohidraţi.

image

Pe de altă parte, Alina Borcea recunoaşte că îi este dificil să se obişnuiască cu ideea că soţul ei este închis.

„Nu sunt o femeie singură, sunt o femeie măritată. Este greu să stau departe de soţul meu, dar dragostea ne dă putere să trecem peste toate. M-am focusat pe muncă, ca să îmi fie mai uşor. Puterea mi-o iau din dragostea soţului meu şi a copilului, iar faptul că muncesc mult mă ţine departe de-a mă gândi că el nu este lângă mine“, a mai spus ea la Antena 1.

Cele mai dificile momente, însă, sunt cele în care trebuie să plece de la Penitenciarul Poarta Albă, locul în care este închis soţul ei.

citeşte şi:

Exclusiv! Alina & Cristi Borcea: "Dragostea învinge totul"

„E adevărat, plec plângând de la penitenciar. Nu este uşor din punct de vedere emoţional să pleci de acolo. Iar de fiecare dată când plecăm de acolo, Alexandru îi spune: «Tati, hai acasă! Te iubesc». Mi-e greu, plâng, dar răutăţile pe care le-am citit, că aş fi fost bătută la penitenciar, sunt inumane. Lui Alexandru îi lipseşte foarte mult tatăl lui, îl tot caută prin casă... Acum, dorinţa mea cea mai mare este să vină soţul meu acasă şi să nasc o fetiţă sănătoasă“, a mai spus Alina.

image


Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg