Alina Borcea: „Plec plângând de la penitenciar“

3 martie, 2015
borcea2 0 jpeg

Actuala soţie a fostului acţionar dinamovist, Cristi Borcea, a făcut o serie de dezvăluiri emoţionante la „Star News“ despre cea de-a doua sarcină a sa şi vizitele pe care i le face omului de afaceri la închisoare.

Actuala soţie a fostului acţionar dinamovist, Cristi Borcea, a făcut o serie de dezvăluiri emoţionante la „Star News“ despre cea de-a doua sarcină a sa şi vizitele pe care i le face omului de afaceri la închisoare.

Alina Borcea, însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta cu o fetiţă, a povestit pentru „Star News“, de la Antena 1, cum decurge sarcina şi cum se împacă cu ideea că soţul ei este după gratii.

„Cu Alexandru am experimentat nopţile nedormite, dar la a doua sarcină ştiu la ce să mă aştept şi îmi aştept fetiţa cu bucurie. Sunt o mămică grijulie, iubitoare, atentă şi totul vine natural“, a povestit frumoasa timişoreancă pentru „Star News“.

Tânăra soţie a fostului acţionar dinamovist spune că această a doua sarcină este mai uşoară decât prima, că nu are pofte prea des şi că îşi doreşte doar legume, fructe şi carbohidraţi.

image

Pe de altă parte, Alina Borcea recunoaşte că îi este dificil să se obişnuiască cu ideea că soţul ei este închis.

„Nu sunt o femeie singură, sunt o femeie măritată. Este greu să stau departe de soţul meu, dar dragostea ne dă putere să trecem peste toate. M-am focusat pe muncă, ca să îmi fie mai uşor. Puterea mi-o iau din dragostea soţului meu şi a copilului, iar faptul că muncesc mult mă ţine departe de-a mă gândi că el nu este lângă mine“, a mai spus ea la Antena 1.

Cele mai dificile momente, însă, sunt cele în care trebuie să plece de la Penitenciarul Poarta Albă, locul în care este închis soţul ei.

citeşte şi:

Exclusiv! Alina & Cristi Borcea: "Dragostea învinge totul"

„E adevărat, plec plângând de la penitenciar. Nu este uşor din punct de vedere emoţional să pleci de acolo. Iar de fiecare dată când plecăm de acolo, Alexandru îi spune: «Tati, hai acasă! Te iubesc». Mi-e greu, plâng, dar răutăţile pe care le-am citit, că aş fi fost bătută la penitenciar, sunt inumane. Lui Alexandru îi lipseşte foarte mult tatăl lui, îl tot caută prin casă... Acum, dorinţa mea cea mai mare este să vină soţul meu acasă şi să nasc o fetiţă sănătoasă“, a mai spus Alina.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg