Alina Laufer a născut: ''Mă rog în continuare să îi aibă în pază”

16 februarie, 2021
2 familie 1 jpg jpeg

Au încercat timp de opt ani să devină părinţi, iar când nu mai sperau, minunea s-a produs.

La 39 de ani, Alina Laufer a devenit mămică de gemeni. Soţia lui Ilan Laufer a născut, ieri, prematur, la Spitalul Giuleşti, o fetiţă şi un băiat. “Am devenit dublu tătic! Alina a născut, iar acum cei mici se află la incubator şi Alina la terapie intensivă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol şi mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a spus proaspătul tătic pe o reţea de socializare. Alina Laufer a recurs la înseminare după ce ani de zile a luptat să devină mămică pe cale naturală.

„Ne iubim foarte mult şi ne-am dorit foarte mult un copil. Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toţi aceşti 8 ani de zile.

Şi ştii cum tu încerci, faci tratamente, injecţii în burtă. Şi vin prietenii la tine, o dată la ceva timp, şi îţi zic: <<Fă şi tu o dată copii>>. Era o presiune din toate părţile. Nimeni nu ştia că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele", povestea Alina.

“În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată şi foarte repede după acel eveniment s-a stins, din păcate. Am fost foarte supăraţi. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunţăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost aşa că trebuie să-i anunţăm ca să ştie şi Dumnezeu', spunea Ilan Laufer la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg