Alina-Maria și Nicolae al României, invitații speciali ai unui eveniment de bonton

19 iunie, 2024

Într-una dintre cele mai toride zile de vară, cuplul princiar s-a alăturat mai multor vedete invitate la inaugurarea unui nou hot spot destinat relaxării din București.

Nepotul Regelui Mihai și-a scos soția la un eveniment cu vedete, în București.
Nepotul Regelui Mihai și-a scos soția la un eveniment cu vedete, în București.

Degajați și zâmbitori, Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au avut parte de o după-amiază relaxată în atmosfera calmă și prietenoasă oferită de un nou centru de wellness deschis în București. Cu o ținută adaptată ocaziei, mai casual decât de-obicei, nepotul Regelui Mihai a lăsat sacoul și cravata deoparte și a optat pentru un look mai relaxat, doar cu pantaloni, mocasini și o cămașă albă descheiată și cu mâneci suflecate. Alina-Maria a ales, în schimb, un compleu floral, format din fustă și bluză în nuanțe pastel, pe care l-a mai purtat și într-o deplasare externă.

Cuplul princiar a fost invitat, alături de multe vedete, să ia parte la inaugurarea Reconnect Harmony, noul centru de wellness pentru minte, corp și suflet, cu abordare personalizată pentru fiecare vizitator, cu tratamente holistice și servicii integrate de relaxare și înfrumusețare, într-o locație cu design minimalist, cu atmosferă de liniște și armonie pentru purificarea și regenerarea interioară. 

Centrul îi aparține lui Călin Popescu, fratele Adelei Popescu, ceea ce justifică prezența întregii lor familii la evenimentul de lansare. Și, pe lângă Adela Popescu și Radu Vâlcan și părinții Adelei și ai lui Călin, s-au aflat și o mulțime de prieteni din breasla jurnalistică și din showbiz, precum Majda Aboulumosha, Dana Rogoz, Andreea Ibacka, Andreea Raicu, Olivia Păunescu, Elvira Deatcu, Amna, Sore, Ada Condeescu, Lili Sandu, Șurubel, Laura Cosoi, Emily Burghelea.

Lor li s-a alăturat și Ioana Scărlătescu, om de televiziune, dar și proaspăt psihoterapeut autorizat care își va derula sesiunile de psihoterapie în noul centru.  

Serviciile premium pe care le oferă Reconnect Harmony includ coaching personalizat de sănătate și frumusețe, psiho-terapie, servicii de estetică facială, tratamente corporale premium, floating sau deprivare senzorială și masaje de relaxare, realizate de terapeuți, psihologi și specialiști în estetică și în tehnici de relaxare.

Foto: White Ruffles Photography



Recente pe Ok! Magazine

Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg