Alina-Maria și Nicolae al României, invitații speciali ai unui eveniment de bonton

19 iunie, 2024

Într-una dintre cele mai toride zile de vară, cuplul princiar s-a alăturat mai multor vedete invitate la inaugurarea unui nou hot spot destinat relaxării din București.

Nepotul Regelui Mihai și-a scos soția la un eveniment cu vedete, în București.
Nepotul Regelui Mihai și-a scos soția la un eveniment cu vedete, în București.

Degajați și zâmbitori, Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au avut parte de o după-amiază relaxată în atmosfera calmă și prietenoasă oferită de un nou centru de wellness deschis în București. Cu o ținută adaptată ocaziei, mai casual decât de-obicei, nepotul Regelui Mihai a lăsat sacoul și cravata deoparte și a optat pentru un look mai relaxat, doar cu pantaloni, mocasini și o cămașă albă descheiată și cu mâneci suflecate. Alina-Maria a ales, în schimb, un compleu floral, format din fustă și bluză în nuanțe pastel, pe care l-a mai purtat și într-o deplasare externă.

Cuplul princiar a fost invitat, alături de multe vedete, să ia parte la inaugurarea Reconnect Harmony, noul centru de wellness pentru minte, corp și suflet, cu abordare personalizată pentru fiecare vizitator, cu tratamente holistice și servicii integrate de relaxare și înfrumusețare, într-o locație cu design minimalist, cu atmosferă de liniște și armonie pentru purificarea și regenerarea interioară. 

Centrul îi aparține lui Călin Popescu, fratele Adelei Popescu, ceea ce justifică prezența întregii lor familii la evenimentul de lansare. Și, pe lângă Adela Popescu și Radu Vâlcan și părinții Adelei și ai lui Călin, s-au aflat și o mulțime de prieteni din breasla jurnalistică și din showbiz, precum Majda Aboulumosha, Dana Rogoz, Andreea Ibacka, Andreea Raicu, Olivia Păunescu, Elvira Deatcu, Amna, Sore, Ada Condeescu, Lili Sandu, Șurubel, Laura Cosoi, Emily Burghelea.

Lor li s-a alăturat și Ioana Scărlătescu, om de televiziune, dar și proaspăt psihoterapeut autorizat care își va derula sesiunile de psihoterapie în noul centru.  

Serviciile premium pe care le oferă Reconnect Harmony includ coaching personalizat de sănătate și frumusețe, psiho-terapie, servicii de estetică facială, tratamente corporale premium, floating sau deprivare senzorială și masaje de relaxare, realizate de terapeuți, psihologi și specialiști în estetică și în tehnici de relaxare.

Foto: White Ruffles PhotographyRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg