Alina Puşcaş a născut! Ce nume va purta micuţa şi cum arată FOTO

3 august, 2019
9 alina22 jpg jpeg

Alina Puşcaş a devenit mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea emisiunii ''Te cunosc de undeva'' a născut o fetiţă.

Trăiri intense pentru Alina Puşcaş! Vedeta Antenei 1 a născut, astăzi, într-o clinică privată, o fetiţă superbă, care va purta numele Iris. Alina a ales să împartă acest moment emoţionant cu soţul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, pe care l-a avut alături în sala de naşteri. Prezentatoarea TV a ţinut să le arate celor care o admiră primele imagini cu fetiţa sa, aşa că a postat pe Instagram câteva fotografii sugestive. „Iris Stoenescu, bine ai venit! Vom avea grijă de tine în cel bun mod”, a fost mesajul transmis de Alina .

4 alina puscas3 jpg jpeg

Vedeta TV a aflat întâmplător că este însărcinată cu cel de al treilea copil. „Îmi era rău la filmări. Eu practic am rămas însărcinată când încă se filma la „Te cunosc de undeva” , dar nu ştiam. Eram pe pastile, luam anticoncepţionale. Nu ştiu cum s-a întâmplat. Era probabil perioada în care se face o pauză de câteva zile. Mi-a fost un pic rău, în noiembrie foarte puţin. În decembrie s-a agravat şi a început să-mi fie tot mai rău. Nu aveam chef să fac absolut nimic. Nu puteam să vărs, dar aveam acea stare. Dureri de cap, dureri musculare. Am făcut teste, n-a ieşit niciunul pozitiv. M-am gândit că am vreo boală, cine ştie . Primul test care mi-a dat să fie pozitiv a fost pe 27 decembrie. M-am liniştit. I-am spus lui Mihai, el era în culmea fericirii”, a declarat Alina la Antena 1. 

6 alina puscas4 jpg jpeg

Alina Puşcaş si soţul său, Mihai Stoenescu sunt împreună de patru ani şi mai au doi urmaşi. “Primul copil, Alex, are 3 ani şi jumătate, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată", povestea vedeta.Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg