Alina Puşcaş: „Îmi doresc mult un băieţel frumos şi sănătos“

3 aprilie, 2015

După ce a confirmat că este însărcinată şi că nu e doar o păcăleală de 1 aprilie, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1, a vorbit în premieră despre cel mai emoţionant moment din viaţa ei.

După ce a confirmat că este însărcinată şi că nu e doar o păcăleală de 1 aprilie, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1, a vorbit în premieră despre cel mai emoţionant moment din viaţa ei.

Abia ce-a divorţat anul trecut, că anul acesta viaţa i s-a schimbat total. Vestea că e însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu e cumva o glumă de 1 aprilie. Cum, însă, zvonul a fost confirmat de însăşi viitoarea mămică, iată ce a declarat ea în premieră.

„Nu cred că aş avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea şi nerăbdarea de a-mi cunoaşte, cât mai curând, copilaşul, mă simt mai puternică şi mai matură. Îmi doresc foarte mult un băieţel sănătos şi frumos dar, până la urmă, ştiti cum e: fetiţă sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla şi acest lucru şi aştept cu drag să vă împărtăşesc din nou bucuria“, a spus, emoţionată, Alina Puşcaş, pentru libertatea.ro.

Vedeta a mărturisit că sarcina a luat-o total prin surprindere!

„Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze şi cu întrebarea: «Ce-ar fi să fiu însărcinată?». Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh şi l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie şi am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv“, a mai spus ea.

„Emoţia, evident, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă, lacrimi de fericire, telefoane către familie“, a completat fostul manechin.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg