Alina Sorescu a născut al doilea copil

20 aprilie, 2016
alexandru ciucu alina sorescu nastere 2 jpeg

Bucurie mare în familie Sorescu-Ciucu. Cea de-a doua fetiţă a venit pe lume astăzi.

Alex Ciucu şi Alina Sorescu au devenit pentru a doua oară părinţi

Alina Sorescu a devenit pentru a doua oară mamă, aducând pe lume o fetiţă care va purta numele Ana Raisa Ciucu. Artista a născut prin cezariană, intervenţia chirurgicală având loc la maternitatea Regina Maria din Bucureşti. Bebeluşul s-a născut cu o greutate de 3,3 kilograme, 50 de centimetri lungime şi a primit la naştere nota maximă din partea medicilor.

La fel ca şi la prima naştere a solistei, care a avut loc în luna ianuarie 2014, soţul vedetei, designerul Alexandru Ciucu, a fost prezent în sala de operaţie pentru a-i fi alături în aceste momente speciale.

"De astăzi nu mai sunt tată de fată, ci tată de două fete, pentru că a venit pe lume surioara Carolinei. O cheamă Ana Raisa Ciucu şi este o fetiţă de nota zece, perfect sănătoasă. Am asistat la naştere ca şi prima dată şi pot spune că am avut aceleaşi emoţii ca şi atunci, şi cred că le voi avea mereu. Alina este bine şi de-abia aştept să plecam cu toţii acasă şi s-o prezentăm pe Raisa, Carolinei", a scris creatorul de modă pe pagina lui de socializare.

image

"Aşteptarea a luat sfârşit! A venit pe lume surioara Carolinei! Are 3,300 kg şi 50 cm şi o vom boteza Ana Raisa. Sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc bucuria mea şi cu voi, prieteni dragi! ", a scris emoţionată şi Alina pe contul ei de socializare.

image image

Citeşte şi:

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu – „A avea copii este o aventură. Nu ştii cum va fi cu unul, cu doi…“

Imediat după naştere, micuţei i s-au recoltat celule stem din sângele ombilical şi ţesut de cordon ombilical. Acestea vor fi stocate la banca centrală de celule stem.

image

Externarea va avea loc în zilele următoare, Alina Sorescu urmând să petreacă sărbătorile de Paşti în familie, în formulă nouă, de patru persoane.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu mai au o fetiţă, Elena Carolina, în vârstă de 2 ani şi trei luni. Aceasta a venit pe lume tot la maternitatea Regina Maria din Bucureşti şi a beneficiat de aceleaşi servicii de recoltare a celulelor stem.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt căsătoriţi de şase ani. În paralel cu activitatea artistică, solista deţine „Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică pentru Copii”, unde le predă celor mici ore de canto şi le ghidează primii paşi într-o carieră artistică de succes.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg