Alina Sorescu, deconectare la malul mării. În plin proces de divorț, artista a plecat cu fiicele sale

19 august, 2022
Alina Sorescu la mare jpg

Ce poate fi mai reconfortant după un an greu decât o sesiune de mare, soare și plajă? Alina Sorescu a pus deoparte problemele de familie, și-a luat fetițele și au plecat pe Litoralul românesc.

Alina păstrează o legătură strânsă cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, iar aceștia au încurajat-o tot timpul de la anunțul divorțului de A. Ciucu.

Prietenii virtuali au remarcat cât de bine arată solista și au asigurat-o că are toată viața înainte pentru a fi fericită.

Alina a postat imagini superbe de la mare, atât cu ea, cât și cu fetițele pe care le are cu viitorul fost soț.

Este o perioadă grea în viața oricărui om, atunci când trece printr-un divorț, însă zvonurile legate de neînțelegerile dintre ei au apărut de mai bine de doi ani.

Cântăreața a recunoscut însă abia în primăvară că între ea și soțul său nu mai există cale de împăcare. Singurul deziderat al Alinei fiind să aibă fetițe aproape și să le știe în siguranță și iubite.

Artista în vârstă de 35 de ani și designerul Alexandru Ciucu, de 46 de ani, au confirmat depunerea actelor de divorț în mai 2022. Deși Alexandru Ciucu și-ar fi dorit să ia copiii, Instanța din România a decis ca până la finalizare divorțului fetițele să rămână în apartamentul de patru camere deținut de solistă.

Alina Sorescu a ales să se deconecteze la mare câteva zile. Ea s-a bucurat de atmosfera de pe Litoral, de mare și nisip, mai puțin de soare, căci nu obișnuiește să stea la plajă. Și în ciuda acestei perioade dificile prin care trece, încărcate emoțional, Alina arată fantastic, dovadă fiind imaginile pe care le-a încărcat din vacanță.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg