Alina Sorescu, deconectare la malul mării. În plin proces de divorț, artista a plecat cu fiicele sale

19 august, 2022
Alina Sorescu la mare jpg

Ce poate fi mai reconfortant după un an greu decât o sesiune de mare, soare și plajă? Alina Sorescu a pus deoparte problemele de familie, și-a luat fetițele și au plecat pe Litoralul românesc.

Alina păstrează o legătură strânsă cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, iar aceștia au încurajat-o tot timpul de la anunțul divorțului de A. Ciucu.

Prietenii virtuali au remarcat cât de bine arată solista și au asigurat-o că are toată viața înainte pentru a fi fericită.

Alina a postat imagini superbe de la mare, atât cu ea, cât și cu fetițele pe care le are cu viitorul fost soț.

Este o perioadă grea în viața oricărui om, atunci când trece printr-un divorț, însă zvonurile legate de neînțelegerile dintre ei au apărut de mai bine de doi ani.

Cântăreața a recunoscut însă abia în primăvară că între ea și soțul său nu mai există cale de împăcare. Singurul deziderat al Alinei fiind să aibă fetițe aproape și să le știe în siguranță și iubite.

Artista în vârstă de 35 de ani și designerul Alexandru Ciucu, de 46 de ani, au confirmat depunerea actelor de divorț în mai 2022. Deși Alexandru Ciucu și-ar fi dorit să ia copiii, Instanța din România a decis ca până la finalizare divorțului fetițele să rămână în apartamentul de patru camere deținut de solistă.

Alina Sorescu a ales să se deconecteze la mare câteva zile. Ea s-a bucurat de atmosfera de pe Litoral, de mare și nisip, mai puțin de soare, căci nu obișnuiește să stea la plajă. Și în ciuda acestei perioade dificile prin care trece, încărcate emoțional, Alina arată fantastic, dovadă fiind imaginile pe care le-a încărcat din vacanță.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg