Alina Sorescu, devastată de decizia judecătorilor, în procesul de custodie: ”A fost un an greu...”

16 martie, 2023
cub alina sorescu png

Alina Sorescu a anunțat ce se va întâmpla cu fetițele sale, după divorțul de Alexandru Ciucu. Din păcate, nu este ce aștepta cântăreața.

Artista a scris pe contul său de socializare ce decizie au dat judecătorii, în procesul de custodie. Alina Sorescu este dezamăgită și nu se aștepta la această variantă.

Fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu vor fi nevoite să stea când la mamă o săptămână, când la tată, în următoarea săptămână. Cumva, justiția română a considerat că acest ping pong cu copiii poate fi favorabil.

Artista le-a transmis fanilor săi că va lupta pentru copiii săi până în pânzele albe: „A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetite de 9 si 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecatorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a transmis Alina Sorescu pe Facebook.

Artista speră ca judecătorii să înțeleagă că programul nu e deloc unul potrivit pentru copii și că îi poate afecta foarte mult.

Alina Sorescu a anunțat că va continua această luptă grea pentru binele copilelor sale.



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg