Alina Sorescu, devastată de decizia judecătorilor, în procesul de custodie: ”A fost un an greu...”

16 martie, 2023
cub alina sorescu png

Alina Sorescu a anunțat ce se va întâmpla cu fetițele sale, după divorțul de Alexandru Ciucu. Din păcate, nu este ce aștepta cântăreața.

Artista a scris pe contul său de socializare ce decizie au dat judecătorii, în procesul de custodie. Alina Sorescu este dezamăgită și nu se aștepta la această variantă.

Fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu vor fi nevoite să stea când la mamă o săptămână, când la tată, în următoarea săptămână. Cumva, justiția română a considerat că acest ping pong cu copiii poate fi favorabil.

Artista le-a transmis fanilor săi că va lupta pentru copiii săi până în pânzele albe: „A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetite de 9 si 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecatorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a transmis Alina Sorescu pe Facebook.

Artista speră ca judecătorii să înțeleagă că programul nu e deloc unul potrivit pentru copii și că îi poate afecta foarte mult.

Alina Sorescu a anunțat că va continua această luptă grea pentru binele copilelor sale.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg