Alina Sorescu: scrisoare pentru Moş Crăciun

22 decembrie, 2014
makingoff 01 jpeg

În aşteptarea cadourilor, am tras cu ochiul în cutia poştală a Moşului, unde am descoperit câteva epistole de vedete. Unele originale şi pline de gânduri alese. Ce-şi doreşte anul acesta Alina Sorescu, de Crăciun? Să vedem ce i-a scris vedeta Moşului!

În aşteptarea cadourilor, am tras cu ochiul în cutia poştală a Moşului, unde am descoperit câteva epistole de vedete. Unele originale şi pline de gânduri alese. Ce-şi doreşte anul acesta Alina Sorescu, de Crăciun? Să vedem ce i-a scris vedeta Moşului!

Tot anul m-am gândit că o să vină şi mo­mentul ăsta în care o să mă aşez la masă şi o să-ţi scriu o scrisoare. Ţi-am scris şi anul trecut, doar că lista a fost mai scurtă. Cel mai mult mi-am dorit ca Elena Carolina să vină pe lume sănătoasă şi iată că primul ei an pare să se încheie perfect. A crescut, are doi dinţişori, papă tot şi este tot tim­pul interesată de lucruri noi. Tati zice că e «năzdrăvană», dar în felul acela special, adică merită să-i aduci cadouri. Mai ales că acum spune din ce în ce mai răspicat «mama» şi «tata». Promit că o s-o învăţăm să zică şi «Moş Crăciun», poate chiar la anul. Pentru ea ar fi, de fapt, al doilea Cră­ciun petrecut în familie, doar că pe primul l-a petrecut în burtică la mami. Încă nu a apucat să se bucure de aroma sărbătorilor, clinchetul zurgălăilor şi colinde. Şi nici să tragă de globurile din brad. De cozonaci, sarmale, piftie sau murături nici nu mai zic. Sper că anul acesta va avea parte de o experienţă de neuitat. Primul ei Crăciun adevărat.

image

Tocmai de aceea voiam să te rog să ne aduci, pe lângă sănătate şi armonie în familie, pe care ni le dorim tot timpul, şi câteva lucruri, special pentru Elena Caro­lina. Cred că şi-ar dori un balansoar care să scoată sunete. Poate să arate şi ca un căluţ sau mai bine ca o răţuşcă sau oiţă, pe care să le călărească – pentru că am ui­tat să-ţi spun, Moşule, se ţine deja bine pe picioare! Prin urmare, îţi recomand să vii tiptil când aduci cadourile, că s-ar putea să te tragă puţin de barbă, dacă te vede. :)

Noi să ştii că am decorat deja casa, am făcut bradul şi am pregătit covrigi, mere şi nuci pentru colindători.

Te aşteptăm cu drag!Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg