Alina Sorescu şi-a dus fetiţa acasă

28 aprilie, 2016
Alexandru Ciucu Alina Sorescu Ana Raisa jpeg

Aseară, artista s-a externat din maternitate, la o săptămână după ce a adus pe lume al doilea copil, Ana Raisa.

image

Alina Sorescu a părăsit ieri seară Maternitatea Regina Maria şi a ajuns acasă, alături de sotul sau, designerul Alexandru Ciucu, urmând să petreacă sărbătorile de Paşte în sânul familiei.

La ieşirea din maternitate, artista a declarat: „E un eveniment foarte frumos în familia noastră şi abia aştept să petrecem Paştele în formulă de patru. Ana Raisa e un bebeluş cuminte, eu am depăşit perioada primelor zile mai grele de după operaţia de cezariană şi sunt fericită că o pot şi alăpta. Am fost foarte bine îngrijite de echipa de medici de la Spitalul Băneasa Regina Maria şi ajungem acasă obişnuite deja una cu alta. Carolina şi-a cunoscut deja surioara, a venit la maternitate cu un coşuleţ cu flori. Momentul întâlnirii lor a fost emoţionant“.

Alina Sorescu a devenit pentru a doua oară mamă pe 20 aprilie, aducând pe lume o fetiţă de 3,3 kilograme, 50 de centimetri lungime şi care a primit la nastere nota maximă din partea medicilor.

La fel ca şi la prima naştere a solistei, ce a avut loc în luna ianuarie 2014, soţul vedetei, designerul Alexandru Ciucu, a fost prezent în sala de operaţie pentru a-i fi alături în aceste momente speciale.

image

„Şi uite că a venit timpul să ne întoarcem cu "cea mică", acasă la "cea mare". Sunt curios ce primire îi face Carolina, Raisei“, a scris Alexandru Ciucu pe pagina lui de socializare, alături de o fotografie candidă în trei.

Imediat după naştere, micuţei i s-au recoltat celule stem din sângele ombilical şi ţesut de cordon ombilical. Acestea vor fi stocate la banca centrală de celule stem.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu mai au o fetiţă, Elena Carolina, în vârstă de 2 ani şi trei luni. Aceasta a venit pe lume tot la maternitatea Regina Maria din Bucureşti şi a beneficiat de aceleaşi servicii de recoltare a celulelor stem.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg