Alina Sorescu şi Alex Ciucu, din nou naşi de cununie FOTO

13 septembrie, 2018
Alina Sorescu Alexandru Ciucu nasi de cununie nunta Valeanu (4) 1 jpeg

La început de septembrie, cei doi au fost din nou în postura de părinţi spirituali. Uite cât de eleganţi au fost şi de această dată!

image

Toamna se numără finii în familia cântăreţei Alina Sorescu şi a designerului de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu. Şi asta pentru că nu refuză niciodată rolul de naşi. Şi, cum eleganţa este nota predominantă a vieţii lor, şi de această dată am avut parte de o demonstraţie de stil şi rafinament.

La cununia civilă a unuia dintre verii Alinei, mireasa a purtat o rochie albă vaporoasă, bordată cu broderie şi o coroniţă cu flori albe, în tandem cu buchetul. Liantul coloristic cu ţinuta mirelui, în tonuri de albastru şi gri, a fost perechea de pantofi bleumarin, care a contrastat frumos în această poveste stilistică.

Naşii, pe de altă parte, au preferat culorile pastel, astfel că Alina Sorescu a ales o rochie fuchsia, accesorizată cu cercei şi geantă verde crud şi pantofi argintii cu aplicaţii colorate, iar Alexandru Ciucu a purtat la costumul său gri o cămaşă de culoarea lavandei şi o cravată mov.

Pe seară, frumoasa naşă a optat pentru o rochie lungă, în formă de sirenă, de culoarea bronzului, de la Balizza, despre care Alina spune că este "una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-am purtat".

"Cu unul dintre verii mei gemeni, Cristian Văleanu ? Astăzi s-a căsătorit şi am onoarea de a-i fi şi naşă! Am crescut ca fraţii şi tot nu îmi vine să cred că a venit şi ziua asta... Să fii fericit alături de Irina!", i-a transmis Alina Sorescu finului ei şi online, alături de câteva instantanee din ziua nunţii.

image


Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg