Alina Sorescu şi Alex Ciucu, din nou naşi de cununie FOTO

13 septembrie, 2018
Alina Sorescu Alexandru Ciucu nasi de cununie nunta Valeanu (4) 1 jpeg

La început de septembrie, cei doi au fost din nou în postura de părinţi spirituali. Uite cât de eleganţi au fost şi de această dată!

image

Toamna se numără finii în familia cântăreţei Alina Sorescu şi a designerului de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu. Şi asta pentru că nu refuză niciodată rolul de naşi. Şi, cum eleganţa este nota predominantă a vieţii lor, şi de această dată am avut parte de o demonstraţie de stil şi rafinament.

La cununia civilă a unuia dintre verii Alinei, mireasa a purtat o rochie albă vaporoasă, bordată cu broderie şi o coroniţă cu flori albe, în tandem cu buchetul. Liantul coloristic cu ţinuta mirelui, în tonuri de albastru şi gri, a fost perechea de pantofi bleumarin, care a contrastat frumos în această poveste stilistică.

Naşii, pe de altă parte, au preferat culorile pastel, astfel că Alina Sorescu a ales o rochie fuchsia, accesorizată cu cercei şi geantă verde crud şi pantofi argintii cu aplicaţii colorate, iar Alexandru Ciucu a purtat la costumul său gri o cămaşă de culoarea lavandei şi o cravată mov.

Pe seară, frumoasa naşă a optat pentru o rochie lungă, în formă de sirenă, de culoarea bronzului, de la Balizza, despre care Alina spune că este "una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-am purtat".

"Cu unul dintre verii mei gemeni, Cristian Văleanu ? Astăzi s-a căsătorit şi am onoarea de a-i fi şi naşă! Am crescut ca fraţii şi tot nu îmi vine să cred că a venit şi ziua asta... Să fii fericit alături de Irina!", i-a transmis Alina Sorescu finului ei şi online, alături de câteva instantanee din ziua nunţii.

image


Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate