Altă despărţire la Hollywood. Ce vedete şi-au spus "Adio" după 6 ani de relaţie?

6 iunie, 2016
Wilmer Valderrama si Demi Lovato GettyImages2 513024994 jpeg

Despărţirile vin pe bandă rulantă la Hollywood şi nu iartă nici cele mai stabile cupluri. Aşa s-a întâmplat şi cu Demi Lovato şi Wilmer Valderrama, care au declarat public că au luat-o pe drumuri separate.

“După aproape 6 ani minunaţi şi plini de dragoste, am decis să ne încheiem relaţia. A fost o decizie extrem de grea pentru amândoi, dar am realizat că ne înţelegem mai bine ca prietenii cei mai buni”, a fost declaraţia lor comună. “Mereu ne vom susţine. Vă mulţumim pentru susţinere. Cu dragoste, Wilmer şi Demi”.

Demi e mai tânără cu 13 ani decât Wilmer

Cuplul a fost văzut ultima oară pe covorul roşu la decernarea premiilor Billboard, pe 22 mai, în Las Vegas, apoi, la două zile, la cină. Culmea, umbla zvonul că actorul de 36 de ani şi iubita lui cântăreaţă s-ar fi logodit chiar, în februarie, în timp ce Demi mărturisea într-o emisiune: “Am fost împreună atâta timp, evident că nu plec nicăieri”, referindu-se că, deşi nu are inel de logodnă, e ca şi cum ar fi logodiţi.

Semnele că relaţia de iubire era mai mult una de prietenie s-au văzut şi când actorul din “That 70s Show” a mărturisit pentru Entertainment Tonight: “Am fost cei mai buni prieteni timp de 6 ani. Nu am fost doar iubiţi care ieşeau la întâlniri timp de 6 ani, dar avem atâta timp de prietenie şi a fost frumos”. Despărţirea lor vine la câteva zile după ce Demi şi-a luat rămas-bun de la străbunica ei.

Cei doi sunt buni prieteni, deşi s-au despărţit

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg