Alyssa Milano vrea să-şi alăpteze copilul până la 6 ani!

9 septembrie, 2015
alyssa milano jpg jpeg

Aceasta este reacţia actriţei de 42 de ani în faţa valului de critici primite pentru că postează prea multe poze cu ea alăptându-şi fiica. "Nu-mi pasă ce spune lumea!", a replicat actriţa.

image

Pentru a sublinia că susţine alăptatul, pe care mămicile ar trebui să-l ofere bebeluşilor lor vreme cât mai îndelungată, Alyssa a postat de ziua fetiţei ei, Elizabella, care a împlinit un anişor, o imagine de la primul alăptat... "La mulţi ani, frumoasa mea Elizabella! Tu m-ai învăţat că inima mea e nesfârşită. Tu erai bucata de suflet care-mi lipsea. Îţi mulţumesc că m-ai ales pe mine!", a comentat ea lângă poză. Iar Elizabella, din câte se vede, creşte cât se poate de frumos...

image

Ulterior, intervievată într-o emisiune de televiziune în legătură cu criticile primite din cauza nudităţii expuse în momentul alăptatului, Alyssa a avut o reacţie vehementă: "Nu-mi pasă ce spune lumea! Voi continua s-o alăptez pe Elizabella poate până va avea şase ani! Toată lumea a fost OK când Miley a început să-şi arate sânii, de exemplu... În schimb, e deranjată de pozele mele! Cred că pur şi simplu lumea e mai obişnuită cu sânii sexualizaţi, decât cu o imagine a lor care-i leagă de misiunea lor primordială, de fapt, şi anume aceea de a hrăni altă fiinţă umană", a punctat Alysa. Elizabella este cel de-al doilea copil al actriţei cu David Bugliari, cu care s-a căsătorit în august 2009. Cei doi mai ai un fiu.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
pen1 jpg