”Am acum greutatea din liceu.” De ce a slăbit, de fapt, Andreea Marin?

20 martie, 2024

A întinerit, strălucește și se mândrește cu talia sa de viespe. Ce a determinat-o totuși pe Andreea Marin să piardă atât de mult în greutate?

andreea marin 1024x567 1 jpg

Nu se poate spune vreodată că era o femeie grasă, ci o femeie cu forme. Însă vedeta s-a ținut tare și a eliminat 20 de kilograme, lucru care a adus-o acum într-un punct în care putem spune că are o siluetă de manechin.

Andreea Marin a elucidat care a fost motivul principal care a ambiționat-o.

Andreea Marin PNG

Se pare că totul are legătură cu starea sa de sănătate.

Andreea Marin se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră. Și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu mulți ani, iar de atunci și până în prezent a reușit să-și clădească o carieră demnă de invidiat. Datorită carismei și sincerității sale, a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături necondiționat.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin a arătat întotdeauna impecabil, dar câteva kilograme în plus pe care le acumulase îi dădeau mari bătăi de cap.

În cele din urmă, a reușit să ajungă din nou la greutatea dorită, însă a mărturisit abia acum care a fost adevăratul motiv pentru care a luat această decizie.

Andreea Marin avea probleme de sănătate înainte să slăbească

Andreea Marin a reușit să ajungă la o siluetă demnă de invidiat. Mai precis, a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 20 de kilograme. Ei bine, chiar dacă mulți s-au gândit că vedeta a vrut să aibă din nou greutatea din liceu și să arate impecabil, se pare că alte motive au stat în spatele determinării ei, a detaliat ea publicației Ego.ro.

Fosta prezentatoare TV se confrunta cu probleme de sănătate, nu putea respira bine și avea atacuri de panică, a detaliat ea. Nimic nu a avut legătură cu reacțiile negative din exterior, ci a fost vorba doar despre starea sa de sănătate, care nu mai era deloc una bună. Cât despre alimentele pe care le consumă, vedeta spune că în prezent mănâncă orice, însă a evitat anumite preparate până când a ajuns la greutatea dorită. Acum, îndrăgita vedetă are de gând să se mențină la greutatea ideală și să adopte un stil de viață sănătos în continuare.

”Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! La nimic nu am renunțat, am renunțat un timp doar, până am slăbit!”, a spus Andreea Marin.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg