„Am avut o aventură cu tipul care l-a interpretat pe fratele meu!” Lisa Rinna, dezvăluiri fierbinţi despre un actor celebru

23 iulie, 2021
2 risa jpg jpeg

Lisa Rinna a oferit câteva detalii despre aventura ei cu fostul iubit al Denisei Richards, Patrick Muldoon.

Actriţa în vârstă de de 58 de ani a vorbit despre un episod mai puţin ştiut din viaţa sa: întâlnirea cu Patrick, alături de care a jucat în producţia Days Of Our Lives.

„Am avut o aventură cu tipul care l-a interpretat pe fratele meu”, a răspuns Lisa atunci când a fost întrebată într-un podcast despre cel mai „suprarealist” moment al ei din anii '90.

„Ei bine, nu a fost chiar o aventură , am avut câteva nopţi cu tipul care l-a interpretat pe fratele meu. Patrick Muldoon şi cu mine aveam ceva plăcut”, a adăugat ea.

Rinna a ţinut să precize că aventura a avut loc înainte de a-l întâlni pe soţul ei, cu care este de 24 de ani, Harry Hamlin, care are acum 69 de ani.

Rinna a jucat-o pe Billie Reed în Days of Our Lives din 1992 până în 1995, timp în care Muldoon l-a interpretat ​​pe fratele ei, Austin Reed. După acest episod, cei doi au jucat împreună şi în Melrose Place.

4 denise12 jpg jpeg

Rinna şi Hamlin, în vârstă de 69 de ani, s-au căsătorit în 1997 şi au împreună două fiice, pe Amelia , în vârstă 20 de ani, şi pe Delilah , în vârstă de 23 de ani. Hamlin mai are, de asemenea, un fiu, pe Dimitri Hamlin, în vârstă de 41 de ani, cu Ursula Andress.

Vedeta şi-a amintit pentru People cum şi-a cunoscut soţul.

„Lucram la un magazine de optică, The Glen. „Harry a intrat să-şi ia o pereche de ochelari. I-am dat, dar nu mă gândeam la nimic, doar îmi spuneam. „ Doamne, este Harry Hamlin ”. Povestea este lungă. Şeful meu de la magazinul de ochelari era bun prieten cu Harry. Într-o seară am mers să îi duc şefului meu cheia, pentru că el nu mă lăsa niciodată să o păstrez. Era la cină  cu Harry Hamlin. Atunci mi-a spus să rămân şi eu.

Am băut un pahar de vin cu ei. Tocmai văzusem Cirque de Soleil pentru prima dată şi eram uimită. Am început să povestesc, apoi am plecat. Am primit un telefon de la şeful meu care mi-a spus:" Uau, a fost atât de grozavă noaptea trecută şi prietenul meu Harry te-a plăcut foarte mult. Dacă eşti singură, ar vrea să se întâlnească cu tine. Eu m-am gândit: „Ei bine, asta e o grosolănie, pentru că este căsătorit” - pentru că era pe vremea când era căsătorit cu Nicolette Sheridan sau cel puţin noi credeam că este, dar ea îl părăsise cu trei zile mai devreme pentru Michael Bolton ”.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG