„Am crezut că a ucis-o”, Shania Twain dezvăluie cele mai groaznice amintiri ale copilăriei sale plină de abuzuri

30 octombrie, 2020
4 shan1 jpg jpeg

Shania Twain este una dintre acele una dintre acele celebrităţi care şi-a câştigat succesul prin propriile forţe. Copilăria dificilă a motivat-o să reuşească şi aşa a început lupta pentru supravieţuire. Artista era nevoită să facă foamea cu zilele şi să râvnească la sendvişul cu care copiii veneau la şocală, iar asta pentru că părinţii ei nu aveau bani să îi cumpere alimente. Aceasta este însă doar o mică parte din suferinţa trăită când era doar un copil.

Tatăl ei vitreg, Jerry Twain, a adoptat-o ​​când avea 4 ani. De atunci, mama solistei a fost în mod constant abuzată, iar Shania a devenit martorul tăcut. Cea mai terifiantă experienţă a trăit-o atunci când Jerry a târât-o pe mama ei până la baie şi i-a vârât capul în toaletă. Acela a fost  momentul în care a crezut că cea care i-a dat viaţă a plecat pentru totdeauna. „Şocul m-a făcut să cred că a murit, aşa că am fugit de acolo. Îmi era greu să accept umilinţa şi modul în care credeam că a fost ucisă, înecându-se într-un vas de toaletă. A fost foarte greu de dus”.

3 shan3 jpg jpeg

Cu toate acestea, Shania regretă că nu sunt cu ea acum. Deşi a trecut prin momente dificile în viaţă, solista a primit cea mai grea lovitură atunci când părinţii ei au murit într-un accident de maşină. 

Avea doar 21 de ani când a rămas singură, dar şi cu trei fraţi de îngrijit.  La 8 ani după oribilul accident, Twain şi-a deschis sufletul într-un interviu pentru CBC:

„A fost o perioadă dificilă, dar şi un moment de cotitură în viaţa mea, care cred că m-a maturizat, m-a adus acolo unde ar fi trebuit să fiu la acea vârstă”.  Sora şi cei doi fraţi ai Shaniei Twain aveau 13, respectiv 14 ani în acel moment, şi s-au mutat cu ea după accident.

Sora mai mare a Shaniei avea propria familie şi nu a putut să aibă grijă de ei, aşa că vedeta canadiană a continuat să cânte pentru a plăti facturile.

2 shan2 jpg jpeg

Astăzi, Twain regretă că părinţii ei nu-i pot vedea succesul şi nu-i pot spune cât de mândri sunt. „Îmi pare rău că părinţii mei nu sunt aici să vadă toate astea”. Când oamenii pierd persoanele dragi, toate amintirile negative dispar, acesta pare să fie şi cazul actriţei, care poartă astăzi în suflet doar lucrurile bune legate de cei pe care îi iubea.

Shania are o avere estimată la 400 de milioane de dolari, iar asta o face una dintre cele mai bogate cântăreţe de pe planetă. Regina muzicii pop a a câştigat un număr impresionant de premii şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png