"Am doi soţi şi sunt fericită!" Ea este femeia căsătorită cu doi bărbaţi şi toţi trei dorm în acelaşi pat

22 martie, 2021
1 thoruple 6 jpg jpeg

Familia Shrout din America este cât se poate de departe de ideea de familie tradiţională... Şi asta pentru că Alexia, Doug şi Jacob nu cred în ideea că avem un singur suflet pereche pe pământ

Aceasta este şi ideea care a legat acest... menage a trois în mod oficial. Pentru că Alexia este căsătorită atât cu Doug, cât şi cu Jacob. Vorbim despre o familie cu o soţie şi doi soţi, iar ei susţin că sunt o familie... absolut normală. Cei trei locuiesc în Maumee, Ohio, acolo unde îşi cresc cei trei copii, sperând că vor trăi zilele în care poligamia să fie privită cu îngăduinţă şi în societatea occidentală. Pentru că Alexia, Doug şi Jacob spun că religia lor este cea care ar trebui să fie a întregii lumi: cea a iubirii libere. 

thouple 5 jpg jpeg
throuple 2 jpg jpeg

"Pentru noi este confortabilă această formulă", spune unul dintre soţi, povestind degajat că toţi trei dorm în acelaşi pat şi că nu au nicio problemă cu faptul că practică poliandria de aproape zece ani şi îşi cresc copiii într-un astfel de mediu. Intervievaţi acum doi ani de către New York Post, copiii au vorbit şi ei liber despre asta. "Am trei părinţi şi m-am obişnuit cu ideea", spune unul dintre copii. "Ştiu care este tatăl meu biologic dintre cei doi, dar şi celălalt tată îmi este foarte apropiat, aşa că nu îl pot privi ca pe un tată vitreg".

throuple 3 jpg jpeg

"Mulţi mă întreabă: Deci celălalt bărbat ce îţi este ţie? Un fel de frate soţ sau cum? Nu chiar. El e pur şi simplu Doug", povesteşte Jacob. "Deşi există un alt bărbat în această relaţie, eu nu am nicio dorinţă sexuală faţă de el. Sunt cât se poate de hetero. Îl iubesc mult pe Jacob, dar clar nu am nevoie să fac sex cu el pentru a-i arăta dragostea", spune Doug. Deşi cei trei sunt împreună de mai multă vreme, ei şi-au unit destinele pe 16 iulie 2016, într-o ceremonie cu 100 de invitaţi. Iar uniunea a fost una spirituală, fără un certificat de căsătorie. "Noi nu ne considerăm un threesome sau un throuple, cum ne spun mulţi, adică nu cuplu, ci trei. Noi ne considerăm o familie", spune Alexia.

throuple 1 jpg jpeg
throuple 4 jpg jpeg

"Majoritatea bărbaţilor, atunci când află că am doi soi, fac glume: Şi, îl vrei şi pe al treilea? Eu eram într-o relaţie deschisă cu Doug atunci când l-am întâlnit pe Jacob, care mi-a devenit cel mai bun prieten. După trei ani, eu şi Jacob am început să ne dăm seama că dezvoltasem şi alt gen de sentimente unul pentru altul, iar eu am ales să îi spun adevărul lui Doug. Şi el mi-a zis: ok, atâta vreme cât mă iubeşti la fel ca înainte, atunci hai să vedem dacă putem face asta să funcţioneze. Şi aşa am început să trăim în trei". Iar formula a funcţionat. Ei au trei copii: pe Skyler, de 15 ani, pe Donovan de 12 ani şi pe micuţa Tegan, de doi ani jumate. Cei doi băieţi sunt ai lui Doug, dar familia nu a dezvăluit cine este tatăl fetiţei, însă Alexia, de profesie artist de body piercing, spune că Doug şi Jacob sunt cei mai buni taţi din lume.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg