„Am făcut prea mult sex la viaţa mea. Acum mi-a pierit cheful...” Ce superstar a spus asta?

28 martie, 2021
8 jane00 jpg jpeg

Într-un interviu oferit celor de la Harper's Bazaar, pentru numărul de aprilie al revistei, faimoasa câştigătoare a premiului Oscar vorbeşte despre viaţa ei intimă şi motivul pentru care nu-şi mai doreşte relaţii sexuale în prezent. Despre cine este vorba?

La 83 de ani, Jane Fonda – căci despre ea este vorba – spune că a ajuns în punctul în care nu-şi mai doreşte relaţii intime cu nimeni. „E unul dintre lucrurile durereoase de care mi-am dat seama pe la 80 de ani. Nici măcar nu mai ştiu câţi ani am acum, 83 parcă, şi sunt singură. Am descoperit că, de fapt, nu mă pricep deloc la intimitate. Şi nu era vina celor cu care am fost, ci a mea. Dacă ar veni un tip la mine care să-mi propună o relaţie, aş fugi mâncând pământul.”

4 jane00 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 jane jpg jpeg
3 jane000 jpg jpeg
4 jane00 jpg jpeg
5 jane1 jpg jpeg
6 jane3 jpg jpeg
7 jane2 jpg jpeg

Starul din serialul Grace and Frankie a fost întotdeauna deschisă şi a împărtăşit numeroase detalii picante din viaţa sa privată. “Am fost atrasă de bărbaţi care nu mi-ar fi făcut niciodată aşa ceva, nu mi-ar fi propus o relaţie din senin, pentru că nici ei nu erau în stare să aibă vreo relaţie serioasă”, a continuat aceasta.

Fantezii cu un bărbat mai tânăr

„Nu mai vreau să am relaţii sexuale acum. Mi-a pierit cheful... Am făcut prea mult sex la viaţa mea”, conchide actriţa. Cu toate că nu-şi mai doreşte o relaţie fizică cu cineva, la 83 de ani, Jane recunoaşte, totuşi, că îşi imaginează cum ar fi să mai facă sex. Fonda recunoaşte că şi-ar dori să cunoască „un profesor sau un cercetător, un intelectual capabil să iubească, să aprecieze o femeie, pentru a mă testa pe mine dacă sunt sau nu în stare să mai am o relaţie cu un bărbat.”

6 jane3 jpg jpeg

Cine ar fi, mai exact, bărbatul de care ar fi interesată Jane Fonda? „Mi-aş dori un bărbat mai tânăr”, recunoaşte ea. „Nu-i aşa că sunt îngrozitoare? Cred că ţine de pielea individului chestia asta. Mi-ar dori un bărbat mai tânăr. Sunt foarte superficială în privinţa asta!”

Totuşi, dacă o relaţie ar mai fi de acord să aibă, un mariaj n-ar mai încerca nici în ruptul capului. „Până la vârsta asta a mea n-am fost în stare să am o căsnicie de succes. Şi întrebarea care se ridică este – mi-aş mai dori să încerc să am una? Nu.”

Trecut amoros

Ultima relaţie de cuplu a superstarului hollywoodian s-a încheiat în 2017. Dubla câştigătoare a premiului Oscar a fost cuplată cu mogulul muzical Rihard Perry timp de opt ani. „Locuiesc singură acum. Nu am pe nimeni care să-şi dorescă o femeie care să nu fie niciodată furioasă, care să nu încerce să-şi spună punctul de vedere şi să şi-l apere. Nu sunt ameninţătoare pentru nimeni. În plus, pot să mă uit la ce vreau eu la televizor. Aşa că nu-mi doresc să mă mai mărit vreodată. Totuşi mi-aş fi dorit să fi fost mai bună la chestia asta...”

7 jane2 jpg jpeg

Fonda a fost măritată cu regizorul francez Roger Vadim din 1965 până în 1973 şi cei doi au avut o fetiţă împreună, pe Vanessa, în 1968. Apoi a devenit soţia politicianului Tom Hayden, din 1973 până în 1990, cu care l-a conceput pe fiul Troy, în 1973. Şi ultima căsnicie a actriţei a fost cu fondatorul CNN, Ted Turner, cu care a stat din 1991 până în 2001.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg