“Am făcut sex neprotejat cu Charlie Sheen după ce am aflat că are HIV!”. Ce vedetă face aceste afirmaţii şocante

28 mai, 2021
1 charlie22 jpg jpeg

Amanda Lauren a vorbit deschis despre relaţia cu Charlie Shenn, de care s-a despărţit cu câteva luni înainte ca acesta să recunoască în faţa tuturor că are HIV.

Lauren, în vârstă de 36 de ani, s-a iubit timp de nouă luni cu faimosul actor, în 2015, iar acum este căsătorită cu un model, Adam Mann, în vârstă de 29 de ani. Cu toate astea, povestea cu Sheen este cea care continuă să captiveze.

Blonda, originară din New Jersey, spune că a ştiut întotdeauna că starul din  Doi bărbaţi şi jumătate nu era alesul, dar are multe amintiri plăcute din timpul petrecut împreună.

stanga
dreapta
2 charlie22 jpg jpeg
3 amanda10 jpg jpeg
4 amanda4 jpg jpeg
5 amanda8 jpg jpeg
6 amanda11 jpg jpeg

Amanda, care s-a născut Amanda Bruce, l-a cunoscut pe Charlie, în vârstă de 55 de ani, prin intermediul unui prieten, în 2015. “Nu am nimic rău de spus despre Charlie. Pur şi simplu relaţia noastră nu a funcţionat”.

3 amanda10 jpg jpeg

Fostă asistentă medicală, Amanda l-a sprijinit pe Charlie în primele câteva luni după ce ş-a aflat că a fost diagnosticat cu HIV, în ciuda faptului că nu mai era împreună.

„Mă uit înapoi cu drag la relaţia noastră”, a spus ea. „A fost plină de aventură, romantism şi atât de multe râsete. Când am decis să nu ne mai vedem cu alte persoane, el mi-a spus clar că nu vrea să se mai căsătorească. I-am respectat sinceritatea şi acest lucru ne-a permis să avem o relaţie deschisă şi cinstită. După ce a fost diagnosticat cu HIV, m-am dus cu el şi cu fosta lui iubită la emisiunea lui Dr Oz pentru a-l sprijini şi a combate stigmatul care vine o dată cu această afecţiune”.

La acea vreme, Amanda a declarat în emisiunea lui Dr. Oz că Charlie a început să plângă când i-a spus că are  HIV, dar au continuat să se aibă relaţii sexuale neprotejate. 

Ba mai mult, aveau relaţii intime în fiecare zi. “Eram îndrăgostită de el. Şi primisem de la medici PrEP (o pastilă cu efect profilactic) care scade riscul de a te infecta cu virusul”.

Deşi au rămas în relaţii bune până în prezent, Amanda este acum fericită lângă un alt bărbat şi spune că a trebuit să „sărute multe broaşte” până  şi-a găsit prinţul fermecător"

În 2016, Amanda a renunţat să mai fie asistentă medicală şi s-a mutat la Paris pentru a lucra ca model.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg