„Am fost violată pe acoperişul unei clădiri.“ Ce vedetă a făcut această dezvăluire?

13 martie, 2015
madonna 4 jpeg

În vârstă de 56 de ani, vedeta în cauză nu se teme să vorbească despre trecut. Chiar dacă acesta este unul traumatizant, de care alţii n-ar vrea, poate, să-şi aducă aminte. Ei bine, Madonna, căci despre ea este vorba, a vorbit într-un interviu

În vârstă de 56 de ani, vedeta în cauză nu se teme să vorbească despre trecut. Chiar dacă acesta este unul traumatizant, de care alţii n-ar vrea, poate, să-şi aducă aminte. Ei bine, Madonna, căci despre ea este vorba, a vorbit într-un interviu pentru emisiunea "Howard Stern Show"despre faptul că a fost violată la New York, la începutul carierei sale, în anii '80, dar nu a raportat acest lucru la poliţie deoarece s-a simţit umilită de acea situaţie.

Întrebată, aşadar, în emisiune, de ce nu a solicitat ajutorul autorităţilor newyorkeze după ce a fost violată, Madonna a spus: "Tocmai fusesem violată. Pur şi simplu am considerat că nu merita efortul. Era o umilinţă prea mare".

În ciuda acelui incident teribil, cântăreaţa a spus că o eventuală întoarcere a sa în statul ei natal, Michigan, nu reprezenta o opţiune validă, deoarece nu dorea să revină în mijlocul unor persoane cu o gândire simplă.

"Ai fost vreodată în oraşul Rochester din Michigan? Pur şi simplu nu am vrut să mă întorc acolo. Nu pot să trăiesc în mijlocul unor oameni cu o gândire simplă", a spus Madonna.

Diva a făcut pentru prima dată dezvăluirea despre acel viol într-un interviu acordat în 1995 revistei New Musical Express, dar nu a mai vorbit despre acel incident până în 2013, când a spus că violul a fost comis sub ameninţarea unui cuţit.

"New York nu a fost ce m-am gândit eu că va fi", a dezvăluit cântăreaţa într-un material publicat în Harper's Bazaar. " În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Apoi, violată pe acoperişul unei clădiri unde am fost dusă sub ameninţarea unui cuţit şi am avut apartamentul spart de trei ori. Nu ştiu de ce. Nu aveam nimic de valoare în casă după prima spargere, când îmi furaseră aparatul de radio."

image


Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg