Amal a organizat o petrecere surpriză de ziua lui George Clooney

9 mai, 2017
george clooney png png

Poate naşte în orice moment, însă nu s-a mai gândit la asta când a venit vorba de organizat o petrecere surpriză pentru iubitul ei soţ. Amal Clooney a pus la cale o petrecere de zile mari pentru George, invitându-i chiar şi pe bunii lui prieteni, Cindy Crawford şi Rande Gerber.

Amal i-a organizat lui George o petrecere surpriză

La împlinirea celor 56 de ani, George Clooney a avut o surpriză de proporţii. Soţia lui, însărcinată în luna opta cu gemeni, a dat o petrecere surpriză în cinstea lui, şi s-a ocupat îndeaproape de toate detaliile. A reuşit să ţină secretă venirea prietenilor lui din Los Angeles în Londra, acolo unde a avut loc petrecerea aniversară, a comandat un tort special, pe care se găseau figurine reprezentându-i pe George şi Rande, şi brandul lor de Tequila, şi s-a asigurat că toată lumea se va distra. ”Amal a pus totul la cale, iar Cindy şi Rande l-au surprins pe George când s-a întors, sâmbătă, acasă. George a fost cu adevărat surprins. Amal i-a invitat pe toţi la o cină şi-au consumat Casamigos. Tot ea a comandat un tort – replică a barului pe care îl au la casa din Mexic ”, povesteşte o sursă din anturajul lor.

Tortul ales de Amal

Despre toate acestea am aflat din postările internaute ale lui Cindy şi ale lui Rande, care ne-au arătat tortul ales de Amal, dar şi plimbarea pe care au făcut-o cu barca, după petrecere. Din fotografiile aniversare lipseşte, însă, Amal, care, cel mai probabil, nu a dorit să mai furnizeze vreo imagine cu ea însărcinată.

Cindy, Rande şi George, după petrecere

Şi că tot vorbim de sarcină, trebuie să precizăm că surse din anturajul celebrei avocate au declarat că gemenii sunt aşteptaţi să apară din moment în moment, deşi termenul de naştere se împlineşte luna viitoare. Ştim deja că e vorba de un băieţel şi o fetiţă, căci bunica copiilor a dezvăluit acest lucru încă de acum câteva săptămâni. Aşteptăm, aşadar, să vedem când vor veni pe lume şi ce nume vor primi.

Cindy şi Rande, acasă la George şi Amal, în Londra

Vorbind despre numele copiilor lui, George Clooney a povestit că i-a rugat pe cei din familie şi pe prieteni să-i facă sugestii, ceea ce nu s-a dovedit a fi o decizie prea inspirată. <<Mi-am pus prietenii să aleagă nume şi apoi a devenit ceva de genul... Orice nume alegeam ei spuneau ”Oh, nu-mi place ăsta. Tipul ăsta e prim-ministru. Nu o poţi numi Susan. Ţi-o aminteşti pe mătuşa Susan”>>, a povestit, amuzat, George, în martie.

foto: Instagram / arhivăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg