Amal Clooney a schimbat două ţinute la gala premianţilor Kennedy Center de la Casa Albă

5 decembrie, 2022

Frumoasa soţie a lui George Clooney a făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit de Jill şi Joe Biden.

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg

Odată dineul de stat oferit oferit zilele trecute de Joe Biden, primul de la învestirea sa ca preşedinte, care a marcat şi primirea oficială a cuplului prezidenţial francez Brigitte şi Emmanuel Macron, Casa Albă şi-a deschis oficial porţile şi pentru alte evenimente de gală, care au fost sistate din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Aseară, Jill şi Joe Biden au fost gazdele unei alte serii de celebrităţi, de data aceasta VIP-uri premiate de Kennedy Center pentru contribuţia adusă culturii americane. În cadrul celei de-a 45-a ediții anuale, actorul George Clooney a fost omagiat alături de alţi artişti, precum Gladys Knight, Tania León, Bono și Amy Grant. El a fost susţinut din sală şi de bunii săi prieteni Julia Roberts, Matt Damon şi Sean Penn.

Pentru această seară specială organizată la Washington, George Clooney şi frumoasa lui soţie, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, şi-au pregătit intrarea întocmai ca pe covorul roşu de la Hollywood. George a purtat un smoking negru clasic, cu papion şi pantofi negri de lac impecabili, în timp ce Amal a ales o rochie argintie tip sirenă, fără umeri, încrustată cu cristale.

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223545 jpg

Aceasta nu a fost, însă, singura rochie pe care Amal Clooney a îmbrăcat-o la eveniment. Imediat după ceremonia de oferire a medaliilor, soții Clooney au fost invitaţi să rămână în continuare la dineu special oferit de cuplul prezidenţial în cinstea Kennedy Center Honors. Pentru cina de gală, Amal a ales o altă rochie impresionantă, de data aceasta într-un roșu care atrage atenția. Avocata pentru drepturile omului a purtat o rochie Valentino din colecția couture primăvară 2022, cu o capă prinsă de umeri şi trenă amplă. Ea a accesorizat acest look cu pantofi escarpin şi un clutch în aceeaşi nuanţă. Şi George, între timp, a dat vesta şi sacoul pe alt ansamblu negru elegant. Când vine vorba de stil, acest cuplu este întotdeauna în sincronizare perfectă.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}