Amal Clooney, elegantă și rafinată. Unde a fost văzută superba soție a lui George Clooney?

16 mai, 2023

Delicata soție a lui George Clooney pare că are o rețetă magică de a opri timpul în loc.

Amal Clooney, profimedia 0773145832 jpg

Amal Clooney a fost ravisantă în cea mai recentă apariție publică a sa. Și nu doar ravisantă, ci și ECO, un statut pentru care nu face compromisuri. Amal Clooney și-a etalat stilul vestimentar impecabil cu o rochie sustenabilă, realizată din materiale reciclate, la Gala Cartier dedicată inițiativelor feminine de succes.

Amal speaker jpg

Amal Clooney a participat la Cartier Women’s Initiative Awards, arătând la fel de elegantă și plină de farmec ca întotdeauna. Avocata și activista britanică a ținut un discurs de impact la cea de-a 16-a ceremonie Cartier de la Paris, subliniind importanța exprimării drepturilor femeilor.

Amal Clooney, elegantă și rafinată la Gala Cartier (2) jpg

Avocata pentru drepturile omului a ales inclusiv moda sustenabilă, o rochie de seară argintie, uimitoare, ce face parte din colecția toamnă-iarnă 2022 a lui Julie de Libran eco-couture. Rochia avea paiete și tiv cu pene. Amal Clooney a fost coafată de hair-stilistul vedetelor, Dimitris Giannetos, care a încărcat degrabă fotografiile cu vedeta pe contul său de socializare.

În portofoliul grecului Dimitris Giannetos se află o mulțime de coafuri realizate pentru vedete internaționale, inclusiv Eva Longoria, Adriana Lima sau Cindy Crawford.

„În această sală, avem câteva femei uimitoare care sunt antreprenori de impact în diverse continente și industrii: îmbunătățesc securitatea alimentară, integrarea refugiaților, îngrijirea sănătății femeilor și copiilor”, a spus Amal Clooney în timpul discursului său. „Sunt femei care schimbă sisteme, câte un proiect la un moment dat. Oameni care nu sunt mulțumiți de un anumit status quo, decise să-și extindă impactul.”

Soția lui George Clooney s-a referit și la importanța moștenirii pe care o lăsăm generașiilor viitoare: „Ca mamă, sunt inspirată: îmi voi aduce fiica la evenimente de genul acesta, când va mai crește. Așa că îți mulțumesc, Cartier, că m-ai invitat aici”, a spus Amal Clooney.

Vedeta este dedicată familiei. Recent, a fost văzută ieșind la cafea cu mama sa, Baria Alamuddin. Fotografii le-au surprins prin Melrose Place, în West Hollywood.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg